Winx24 :TecnoQueen: Ovaj blog posvećen je Tecni
Winx24
Winx24 on Facebook
Anketa
Kako vam se sviđa moj blog?


TecnoQueen
Linkovi Winx blogova
Linkovi 'domaćih' Winx i ostalih dobrih blogova. 

*WinxBloomMusaSimmers
*WinxClubTeenGirls
*Emo school
*Winx120
*WinxClubBloomMagicEnx
Anketa
Koja vam je Winxica najdraža?


Anketa
Zašto vam je vaša naj winxica naj?


Tecna Sirenix
Anketa
 photo voliteTecnu_16_6_aa_zpsb2321113.png __Volite li Tecnu? __
Anketa
Kako vam se sviđaju postovi bloga?

Tecna Mermaid
Anketa
Koliko volite winx?

Anketa
Jeste li stalni posjetitelj ovog bloga?
Tecna Season 1
Anketa
Što mislite o 5. i 6. sezoni?
Čitajte Winx stripove
Stripovi
winxclubcomics
Glazba - Winx OST
Tags
free counters
Najvažniji tagovi
Nema zapisa.
Dobrodošlica!


Dobro došli na moj blog. 

Ovaj blog posvećen je posebno Tecni, ali je i o ostalim Winxicama.
Nadam se da ćete uživati...
I ostaviti komentar...

WOW: World of Winx
Blog
utorak, travanj 4, 2017
Danas je savršen dan za gledanje Winxa i za učenje. 

____

Počela sam pripremati novi post, ali ne znam kad će biti gotov, biti će o nečemu što je SLIČNO WINXU

 

Što bi to moglo biti hm hm

O ovom animeu vam već dugo želim pisati, no sad je izašla i TV serija (prije su bila samo dva filma), tako da mislim da bi vam se mogla svidjeti.

Ovaj anime je najsličniji Winxu od svih koje sam do sad gledala. Iako, moram ga još pogledati do kraja haha.  

 

Ne brinite, ovakvih kratkih i bezveznih postova neće više biti. Barem ne puno :)

By: TecnoQueen

 


winx24 @ 15:54 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
subota, veljača 25, 2017


     Bez obzira što me dugo nije bilo na blogu, i dalje želim da on izgleda lijepo i da postovi na njemu budu dostupni i nezaboravljeni. Zbog toga sam počela danas (25.2.2017.) razvrstavati stvari u HTML-e. Točnije, napravila sam HTML rubrike 'Izdvojeni postovi', a kada to završim, počet ću s rubrikom 'Najvažniji tagovi'.
     Ne, nije to ništa posebno, i zapravo ni nije veliko preuređenje, tj. ni nije preuređenje bloga, više je sistematizacija i kategorizacija. 
     Kakvu kategorizaciju htjela sam napravii već dugo, ali sam uvijek mislila da je to jako puno posla, i da će mi uzeti jako puno vremena. Uistinu mi i je uzelo dosta vremena, a tek sam na pola izradila prvu rubriku, 'izdvojeni postovi'. No, odlučila sam da ću to napraviti, i do kraja sljedećeg tjedna sve mora biti gotovo, a nadam se i prije.       - O čemu se tu zapravo radi? - 

HTML-ovima zovemo ove dijelove sa strane bloga gdje se nalaze ankete, male slikice, razni popisi, arhiva i tagovi.

Arhiva
Arhivu sam uvijek smatrala jako zanimljivim i korisnim dijelom bloga, jer su se mogli pretraživati i čitati stariji postovi, iz točno određenog mjeseca u godini, a tako se mogu polako čitati i svi postovi bloga po redu. No problem je što je na taj način teško naći neki točno određen post, a ima ih i dosta nerelevantnih i loših.

Tagovi
Kada sam prvi put otkrila tagove i kako oni funkcioniraju, to je za mene bilo najvažnije otkriće godine, jer mi je jako olakšalo pretragu bloga, a omogućilo je i svestranu kategorizaciju bloga.
Kada se piše post, može mu se dati nekoliko tagova. Na primjer ovaj će sigurno imati tagove 'autor i blog' i 'svi posovi'. I na primjer, kada bi na blogu kliknuli na tag 'autor i blog', otvorili bi vam se svi postovi koji imaju taj tag.
 
     Kod tagova također ima problema, a to je da tagova ima puno, jako puno, a dosta njih sadrži postove koji više nisu bitni, a ima ih i dosta koji sadrže iste postove, ali ne sve koje bi trebali, koje sam napravila zbog nepažnje, a sada ih više ne mogu izbrisati. To te tagove čini lošima i njihova svrha nije ispunjena. Tako na primjer postoje tagovi 'autor', 'blog' i 'autor i blog', kao i 'zaštita' i 'zaštita bloga'. To zbunjuje čitatelja i on može odustati od potrage za postovima i temama koje ga zanimaju, a to želimo izbječi.       - Zašto je pretraga bloga bitna -

     Ne znam dali je bitna vama, ali meni je jako bitna. Ja ne pretražujem toliko blog, jer ga poznajem jako dobro i znam svaki detalj na njemu, pa tako i gdje je što i kako se koji post zove i što ima u njemu.
     Ali mi je bitno da ga vi možete pretraživati ako želite, i da možete brzo i lako nači postove o nekoj temi koja vas zanima.
     Ne želim da zanimljivi postovi na koje sam ponosna ostanu zakopani tko zna gdje u arhivi, pod tko zna kojim mjesecom pod tko zna kojom godinom, a još je veći problem ako nije dobro tagan. Tako ga nitko nikad neće uspjeti nači.  
      - Koje je rješenje tog problema -

Našla sam rješenje i mislim da je dobro.
Riješenje se sastoji od stvaranja dviju novih rubrika.
Prva je 'Izdvojeni postovi', a druga 'Najvažniji tagovi'.'Izdvojeni postovi'
     Na blogeru postoji opcija da neki post označite kao izdvojen još dok pišete članak. Još davne 2009-2010. dok je na blogeru bilo more Winx blogova, svi smo sve postove označavali kao izdvojene, i tako bismo u HTML-u imali atomatski izlistane sve postove, i to nam je zapravo služilo kao lista postova.
     No nakon nekog vremena lista se popunila, i dodavanjem novih postova, s liste su nestajali oni stari. To nam je predstavljalo problem, ali smo od tog automatski ažuriranog i ograničenog 'izdvojenog' odustali tek kad smo otkrili tagove. 

                     

     To 'izdvojeno' nije trebalo služiti kao popis svih postova, nego kao popis postova koje autor izdvaja kao najvažnije i najbolje
     Ja preuzimam tu originalnu ideju i namjeru 'izdvojenog', ali u malo izmijenjenom obliku. Neću određene postove označavati kao izdvojene da se opet složi automatski u bloger ugrađen popis, nego ću sama napraviti listu postova koje izdvajam kao najvažnije. 

 

         :::: Ono zapravo bitno ::::: 

Ta lista postova koju sama radim nalazi se (za sada) u lijevom HTML-u bloga.Novi HTML --- Izdvojeni postovi

U listi 'Izdvojeni postovi' nalazit će se linkovi za sve dobre postove koje smatram važnim i vrijednim čitanja.

   Većinu tih postova ja smatram dobrima i zanimljivima, a nadam se da će takvi biti i onima koji žele pročitati neke starije postove. 
   Ti postovi uglavnom nisu ograničeni na neko vrijeme i nisu obavijesti koje su samo tada bile relevantne. 
   To su postovi koji mogu biti zanimljivi bez obzira čitali ih kada su tek objavljeni ili nakon nekoliko godina. Ta lista napravljena je za one koji žele čitati stare postove na ovom blogu, ali ne bilo koje nego baš one dobre.

Lista 'izdvojeni postovi' omogućuje da se brzo nađu dobri i važni postovi na blogu, a da se ne mora pretraživat arhiva ili tagovi.

          

Ispod nekih postova piše i kratak opis posta.

     Na žalost, opis nekih postova je 'nema slika'. To ne znači da taj post u originalu nije imao slike, nego da su one nakon nekog vremena nestale.
     Taj opis više je smjernica za mene, jer ću pokušati ponovno uploadati te slike kako bi ti postovi opet bili potpuni.      Kada sam pretraživala postove da izaberem one koje ću staviti u 'izdvojene postove', vidjela sam da puno njih nema slika i da su one nestale. To predstavlja velik problem za mene, jer slike vidim kao jako važan dio bloga, posebno jer sam se s njima najviše namučila i na njihovo postavljanje potrošila sam strašno puno vremena. 
     Potrudit ću se vratiti slike u izdvojenim postovima, iako ni to neće biti lako, jer su mi sve te slike na drugom kompjuteru, a najveći problem jer što ne znam koje su točno slike bile na kojem mjestu.


     Sada mi je najvažnije da se slike prikazuju na najnovijim postovima, i da su vidljive barem dok je neki post 'nov' tj. relevantan i dok ga čitate. 

     Nestale su one slike koje sam uploadala preko 'Imageshack' i 'Zaslike'. One koje sam upoladala preko 'Tinypic' sam preko istog računala mogla vidjeti preko jednog internet browsera, a preko drugog nisam, ali ne znam dali je tako i vama bilo.

     Prije sam imala problema i s 'Photobucket-om' jer kada bih prešla kvotu veličine uploadanih slika, one bi samo nestale, ali bi se ponovno pojavile nakon nekog vremena. 
     Zbog toga, otvorila sam jako puno profila na Photobucketu, da mogu preći na novi kada mi se na jednom profilu popuni ta kvota. Tu tehniku koristit ću i dalje, i nadam se da ubuduće neće biti većih problema s prikazom slika na blogu. Barem da ne nestanu zauvijek kao u nekim postovima. 'Novi HTML --- Najvažniji tagovi'

Rubrika 'Najvažniji tagovi', kao i 'Izdvojeni postovi', nije otkrivanje tople vode. Zapravo sami nazivi govore o čemu se radi i čemu služe.

- tako će u rubrici 'Najvažniji tagovi' biti linkovi za one tagove koji su najpotpuniji i koje ja smatram najvažnijima
- u većpostojećim, običnim tagovima na blogu, postoji puno onih koji ne sadrže sve postove koje bi trebali, i koji stoga ne služe svojoj svrsi
- zbog toga ću napraviti ovu novu rubriku, a ako će ona dobro funkcionirati, možda ćak i maknem obične tagove
- tagovi služe da se blog lakše pretražuje
- tag je zapravo grupa postova sa zajedničkom temom. Recimo, ako sada pogledate desni HTML bloga, naći ćete dugačak popis tagova. Ako kliknete, na primjer, tag 'Roxy', otvorit će vam se svi postovi u kojim se piše o Roxy. Tako i za svaki drugi tag     - Koja je novost -

1. Izdvojeni postovi 
- sadrži linkove za sve dosad napisane važne i dobre postove koje vrijedi pročitati.

2. Najvažniji tagovi 
- sadrži linkove za najvažnije postove sa zajedničkom temom. 

- Svrha
: lakše pretraživanje bloga
: omogućuje brže pronalaženje određenog posta ili teme
: smanjuje natrpanost bloga
: potiče čitanje starih postova     - Čemu služi ovaj post -

     Ovaj post počela sam pisati dok je rubrika 'Izdvojeni postovi' bila tek napola napravljena. Smatram da je važno obavijesiti vas o novim dodatcima na blogu, jer oni zapravo služe kako bi mogli lakše naći stare ali zanimljive postove.
     Post ću vjerojatno objaviti prije nego ove nove stavke budu završene, ali želim da znate da radim na preuređenju bloga i da će različite novosti uskoro biti implementirane tj. dodane na blog.       -- Za kraj --

     Post sam počela pisati 25. veljače, a završavam ga danas 28. veljače. Za dovršiti post, uvijek mi je trebalo više dana, pogotovo zbog slika i postavljanja boja teksta u postu. Ovisi kakav je post, ali nikad mi nije preveliki problem napisati sam tekst posta. Osim kod raznih novosti i obavijesti, tu moram dobro istražiti o čemu pišem i sve te informacije složiti u smislen post. To i je jedan od razloga zašto pišem blog.
     Pisanje bloga pomaže mi da informacije iz različitih izvora  složim u jedan smislen tekst, te da nađem ili napravim slike koje odgovaraju tom tekstu. Iako su postovi o novostima posebno važni, potrudit ću se više pisati postove 'iz glave' odnosno one koji ne prenose direktno neku informaciju koja realno postoji, kako bi mogla vježbati i pisanje i sastavljanje teksta bez referentnog materijala, odnosno takav način pisanja smatram najvažnijim za usavršavanje izražavanja i pretakanja misli u tekst. A ta vještina mi je prijeko potrebna. To je jedan od razloga zašto tako jako želim održati ovaj blog i nastaviti pisati.

     O tome sam već govorila, no posebno me usrećuje što vidim da naši Winx blogovi i dalje žive. Posebno me obradovalo kada sam čula da se jedan blog ponovno vratio. To je blog Winx Club Magija Flora. Kliknite na naziv bloga kako bi ga otvorili. I naravno, ostavite koji komentar.
     Također, podržite i ostale Winx blogove. I ja sam se tek nedavno vratila na blog, tako da ne znam koji SVE točno blogovi pripadaju u našu zajednicu.
Zato predlažem da netko tko je upućen u to, da napravi listu aktivnih blogova koji pripadaju u ovu zajednicu. Mislim da bi nam to svima jako koristilo, kako bi mogli pratiti, čitati i ostavljati komentare na tim blogovima, a i kako nitko ne bi bio izostavljen. Ako netko provede ovu ideju, naravno, molim vas da me obavjestite, to će biti jako važna lista blogova.


     By: TecnoQueen


winx24 @ 18:11 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
utorak, siječanj 31, 2017
Pozdrav svima, TecnoQueen ovdje.Prvo, željela bih se svima ispričati što me ovako dugo nije bilo na blogu. Nije me bilo od travnja prošle godine, to je jako dugo predugo vremena :O

    - Zašto me nije bilo na blogu -

Vjerojatno neke zanima i zašto ne nije bilo, iako moji razlozi i nisu neko opravdanje, zapravo se uvijek može naći barem pola sata na tjedan da se posjete neki blogovi, ali ja sam posustala i u tome.     - Jesam li prestala voljeti Winx -

Nije da sam prestala voljeti Winx, ali mi je prestao biti onako važan kao što je bio prije, moj život se prestao vrtiti oko Winxa i prestao mi je biti nešto najbitnije, pa se tako polako gasila i moja želja da i mogučnost da u potpunosti uživam u Winxu i novim stvarima koje se događaju u Winx svijetu.

 

Mom gubitku interesa doprinjelo je i veliko razočarenje u petu sezonu Winxa, od koje sam imala velika očekivanja, kao i dosta loše sljedeće sezone. Te sezone me nisu uspjele držati zaljepljenom za Winx i da je to jedino što mi je napameti, a nisam uspjela održati ni svoju opsesiju s prošlim sezonama, jer mi više nisu prenosile onako snažnu poruku kao onda kada sam ih prvi puta opsesivno gledala. To ne znači da mi se više ne sviđaju te prve sezone, i dalje ih obožavam, i planiram ih ponovno gledati da obnovim svoje znanje.       - Novi početak s World of Winx -

Sad se možete pitati, što je s World of Winx, može li me to vratiti u Winx svijet.
Čula sam jako puno dobrih stvari o Wow-u, i gledala sam prvih nekoliko epizoda, i za sada mi izgleda odlično i neizmjerno mi se jako sviđa. Definitivno ima potencijala da vrati moju ljubav prema Winxu, ali sigurno ne onakvu kakva je bila kad sam tek počela gledati Winx i kad sam tek otvorila blog.      - Onda, jel odlaziš više s bloga ili? -

Naravno, ovi svi razlozi ne znače da više ne volim Winx, da mi se ne sviđa, da odustajem od bloga ili da mislim da je sve ovo bezveze. Baš naprotiv. I sigurno neću još duugo odustati od bloga, niti ću ikad prestati gledati i voljeti Winx. Ali kako sada stvari stoje, ne mogu vam obećati da ću biti sto posto aktivna na blogu i da ću dolaziti redovito.      - Novi blogovi -

Iako, sad kad mi završe ispiti, sigurno ću biti puno česšće na blogu, nego do sad.
Vidim da se otvorilo nekoliko novih Winx blogova, i da oni malo stariji i dalje funkcioniraju, i to me čini jako sretnom. Drago mi je da niste odustali od bloga i zaboravili našu Winx zajednicu. Nadam se da ćete i mene ponovno prihvatiti iako me više nema nego ima na blogu.
Isto tako se nadam da nećete zaboraviti i zanemariti ovaj blog, i nadam se da ga ne hejtate. Jako puno mog vremena i života zapravo je otišlo na vođenje i uređivanje ovog bloga, ali i u sudjelovanju u Winx zajednici. Ja sada idem na fakultet, i možete reći da sam malo prestara za sve ovo, ali zbog toga nemam toliko vremena za Winx i za blog.       - Pa koliko teško može biti pisanje bloga -

Pisanje bloga traži sudjelovanje u Winx fandomu, odnostno praćenje i redovito čitanje naših blogova, a posebno onih stranih blogova koji uvijek imaju sve friške vijesti i koji su u potpunosti posvećeni svemu što je Winx, a isto tako i pračenje Winx fandoma na tumblru, a to traži veliku predanosti jako puno vremena, a i potrebno je biti ogroman fan. Ja nažalost toliko vremena nemam, a i kad pratim neki fandom, to me prođe za kojih mjesec dana.
Moja ljubav prema Winxu nije prestala od negdje 2007. godine, kad sam ga prvi put gledala na TV-u, i evo sad traje već deset godina xDDugo me nije bilo i propustila sam sigurno masu novosti i svega iz Winx fandoma, pokušat ću to nekako nadoknaditi ili barem biti u toku od sad pa na dalje. Odnostno kada mi prođu ispiti na fakultetu xD       - Još neke teškoće -

Još jedan od razloga zašto me nije bilo na blogu je više tehničke naravi. Nisam imala često pristup kompjuteru, i većina mojih Winx slika s kompjutera je nestala, a i nemam više svoj program za uređivanje slika. Slike ne znam hoću li moći vratiti, ali program bih trebala moći ponovno instalirati, samo vjerojatno i dalje neću moći biti često na kompjuteru.
Ali ima barem jedna dobra vijest u tome svemu. Sad imam mobitel preko kojeg mogu voditi kako spada stranicu na facebooku, tako da ću sigurno biti aktivna tamo.       - Winx24 facebook stranica -

Ako još niste, lajkajte Winx24 stranicu na Facebooku, tamo bih željela da se okupi naša zajednica s blogova.

      

       - Ili nova Winx zajednica? -

Ili možda da osnujemo zatvorenu facebook grupu za sve naše Winx blogere, gdje nitko od vaših prijatelja neće moći vidjeti što ste pisali, ako ne želite da znaju. Ali ako ne želite da se sazna vaše pravo ime, moramo smisliti neki drugi način da sakupimo sve blogere da možemo komunicirati i izmjenjivati ideje. Što mislite o toj ideji, dali bi moglo funkcionirati?       - Uploadanje slika će me dokrajčiti -

Još jedan od razloga zašto mi blog uzima puno vremena je uploadanje slika. Uopće ne znam na kojoj stranici da ih uploadam, a da se ne prestanu prikazivati nakon nekog vremena (photobucket) ili da se na nekim pretraživačima ne prikazuju (tinypic). A i kod stavljalja slika na blog ima jako puno posla jer se mora stavljati jedna po jedna, i vrlo je dugačak proces.
Iako to nije razlog zašto treba odustati od bloga, ali pridonosi tome da se puno vremena potroši samo na jedan post, a ja volim stavljati puno slika u postove, pogotovo neke svoje edite.

      

       - Je li blogspot dobro rješenje? -

Zbog tavkih nekih stvari sam razmišljala o prebacivanju bloga na blogspot, ali o toj ideji pisat ću vam u sljedećem postu, ili u nekom od sljedećih postova.
Također, iako vjerujem da je većina pogledala World of Winx ili zna gdje ga može naći na internetu za gledati, htjela sam staviti na blog linkove gdje se mogu naći epizode za gledati.Vidim da su se otvorili neki odlični novi blogovi dok me nije bilo, a i da su oni od prije ostali živjeti, što mi je neizmjerno jako drago za vidjeti.
Pošto sad imam mali problem sa snalaženjem koliko ima i koji su sve aktivni Winx blogovi, ako čitate ovo i ako ste Winx blog ili znate neki aktivan Winx blog, molila bih vas u komentarima da mi ostavite link tog bloga, kako bih mogla sastaviti listu blogova koje ću posjećivati i komentirati. Isto tako, može i slični blogovi koji nisu nužno o Winx, ali su dio ove zajednice. Voljela bih se ponovno uključiti.       - Ideje za sljedeće postove -

Ja uvijek imam milijun raznoraznih ideja za postove, ali ih rijetko realiziram, jer uglavnom nemam vremena ili samo nestanem s bloga. Ne bih vam htjela previše pisati o novostima jer vjerujem da vam je dosta toga već poznato i da ste upoznati s World of Winx. Pogotovo oni koji prate strane blogove.

Sjetila sam se jednog starijeg posta u kojem sam vam predložila jednu ideju, koju ću sada pokušati realizirati. To je ovaj post: "Tagovi na Winx24 blogu i FB stranici"  
Možda ga se sjećate, a možda i ne, tako da kliknite na link i otvorite, i samo bacite pogled. Kao i u ovom postu, možete pročitati samo podebljane stvari da shvatite o čemu se radi.
   Ideje za nove postove:

1. Što nam 5., 6. i 7. sezona zapravo žele reći.
:::: dosta Winxera se slaže da 5., 6., i 7. sezona nisu ispinule njivoa očekivanja i zašto im se ne sviđaju, i svi manje više znamo razloge zašto su one 'loše', ali ja bih se htjela osvrnuti na drugu stranu, odnosno zašto su 'dobre' i koju nam poruku nose. Slažem se da su te sezone prikladnije za mlađu publiku, ali mogu li donjeti neko dobro znanje toj maloj djeci koja to gledaju, i dali nam je to znanje i spoznaja bitni. Te sezone nose snažnu poruku iz koje i imi možemo puno toga naučiti, i željela bih vam reći što je to i upozoriti na neke važne probleme i loše navike koje većina nas ima i koje Winx želi da ih se riješimo.
Za svaku sezonu bio bi poseban post.

    

2. Slično Winxu
:::: Ako pratite ovaj blog, znate da sam dosta pisala o 'Slično Winxu', tj nekim crtićima i animeima koji su po nečemu slični Winxu. U tim psotovima bih često znala pretjerivati, i napisati predugačak post o samo jednoj stvari koja je slična Winxu, ali sad bih vam htjela predstaviti više toga, vrlo sažeto u jednom postu. Tako da si možete izabrati ako želite nešto od toga gledati, a da vas ja ne uvjeravam kako je baš taj jedan najbolji i savršen i kako ga morate gledati.3. K-On!
:::: Sad tek vidim da nisam objavila jedan jaaako opsežan i dugačak post o animeu K-On! Taj post spada u rubriku 'Slično Winxu' i jedan je od gore opisanih postova koji su jako dugački, sa milijun slika i koji govore samo o jednoj stvari koja je slična Winxu. Post je nedovršen, ali je i ovako dosta opširan. Trebala bih ga malo prepraviti i dovršiti, i napokon objaviti.4. Anime
::: Vidim da se u Winx zajednici polako budi interes za anime, pa bih mogla napisati neki post o tome. Sad bi neki rekli da sam već dovoljno pisala o tome i da na ovoj listi uopće nema Winx prijedloga xD  Ima odličan post o animeima na blogu iMagicClub, pročitajte ga ovdije: [link]
Napisala bih vam ukratko što je to anime, i predložila za svaki žanr neki dobar anime, ili općenito dobre animee, koji ne moraju biti slični Winxu.5. World of Winx
::::: Sigurna sam da je većina vas već gledala WoW i da puno toga znate o njemu. Ja ću ga pogledati čim mi završe ispiti, tako da mogu napisati neke svoje dojmove o toj novoj seriji.6. Prebacivanje na blogspot
Napisala sam u postu da razmišljam o prebacivanju bloga na blogspot, ali ni ja još nisam sigurna dali je to dobra ideja. Zato bih kroz ovaj post pokušala otkriti dali bi bila dobra ideja prebaciti blog na blogspot, ili možda samo otvoriti još jedan blog i istovremeno ga vodit s ovim, samo što bi taj bio na blogspotu a ovaj i dalje ostao ovdije.7. Vaše ideje.
:::: Uvijek u glavi imam hrpu ideja za blog, ali kada krenem pisati, previše toga zaboravim. Zato primam vaše prijedloge. Kakvu god imate ideju, slobodno predložite. Bilo ovdije u komentarima ili na Winx24 stranici.8. Obnova starih postova
:::: Kada mi ponestane ideja, sjetim se da sam prije pisala postove, ali da nisu više toliko dobri kao što sam mislila da jesu kad sam ih prvi put napisala, i da bi ih sada možda mogla bolje napisati. Zbog toga bi pronašla neki zanimljiv stari post s ovog bloga i obnovila ga, tj ponovno ga napisala. Možete slobodno predlagati koji bi to post trebao biti, a mogu i ja sama odabrati nešto.9. Prepraviti tagove
:::: Ovo zapravo ne bi bio post, nego bih si uzela malo (puuuno) vremena i popravila tagove i ostale linkove na blogu. Napravila bih html sa linkovima najvažnijih tagova, i možda html sa nekim postovima koji se meni najviše sviđaju i koje smatram bitnima. Isto tako, stavila bih nove linkove novih Winx blogova.- Glasajte za onaj post koji želite vidjeti na blogu -

Glasajte za ideju posta koja vam se najviše sviđa tako da napišete broj ideje koju želite da napišem. Tako je najednostavnije, ali možete vi i više toga napisati, nije uopće problem. :)

       - Napokon kraj posta -

Mislim da je ovaj post već postao predugačak i da je svejedno naporno čitati tako dugačak post pun svega i svačega, a pišem ga već dva dana, tako da sada sigrno moram završiti s postom. Pišite mi svoje ideje i prijedloge. Puno sam toga pitala, pa ako imate vremena, osavite odgovor u komentaru ili na Winx24 Facebook stranici, to bi mi jako puno značilo. Vidimo se u sljedećem postu. Tj. i ne samo tada, nego i u komentarima i na Facebooku xD

I hvala svima koji su pročitali cijeli post, od početka do kraja :D iako je ovako dugačak xD

Pozz

   By: TecnoQueen


winx24 @ 11:23 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare
Watch Winx season 7 online HD
Watch Winx Club season 7
(english) in HD
 
Pogledajte najnovije epizode Winx 7. sezone u HD-u na ovom blogu, ili na nekom od ovih linkova. 
1.) KissCartoon Winx Club 
2.) DailyMotion Tecna Ognennaya
Flatch big one
Od 28.07.2010.
free counters
Arhiva
« » vel 2018
 • p
 • u
 • s
 • č
 • p
 • s
 • n
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
winx24
 
Tecna Butterflix
 
Tecna dark Sirenix
Anketa
Kako ste prvi puta došli na ovaj blog?


Sweet Tecna
Anketa
Po vama, dali je ovaj blog popularan?


Brojač posjeta
163615
Tecna
Tecna Smile!
Strelica Tecna
Winx Club - Tecna
copy

Winx24 Facebook page
Anketa
Koliko volite svoju naj winxicu?

Tecna Mythix
Od - 24.06.2013.
Flag Counter
Index.hr
Nema zapisa.