Winx24 :TecnoQueen: Ovaj blog posvećen je Tecni
Winx24
Winx24 on Facebook
Anketa
Kako vam se sviđa moj blog?


TecnoQueen
Linkovi Winx blogova
Linkovi 'domaćih' Winx i ostalih dobrih blogova. 

*WinxBloomMusaSimmers
*WinxClubTeenGirls
*Emo school
*Winx120
*WinxClubBloomMagicEnx
Anketa
Koja vam je Winxica najdraža?


Anketa
Zašto vam je vaša naj winxica naj?


Tecna Sirenix
Anketa
 photo voliteTecnu_16_6_aa_zpsb2321113.png __Volite li Tecnu? __
Anketa
Kako vam se sviđaju postovi bloga?

Tecna Mermaid
Anketa
Koliko volite winx?

Anketa
Jeste li stalni posjetitelj ovog bloga?
Tecna Season 1
Anketa
Što mislite o 5. i 6. sezoni?
Čitajte Winx stripove
Stripovi
winxclubcomics
Glazba - Winx OST
Tags
free counters
Dobrodošlica!


Dobro došli na moj blog. 

Ovaj blog posvećen je posebno Tecni, ali je i o ostalim Winxicama.
Nadam se da ćete uživati...
I ostaviti komentar...

Watch Winx season 7 online HD
Watch Winx Club season 7
(english) in HD
 
Pogledajte najnovije epizode Winx 7. sezone u HD-u na ovom blogu, ili na nekom od ovih linkova. 
1.) KissCartoon Winx Club 
2.) DailyMotion Tecna Ognennaya
Tecna Butterflix
Blog
nedjelja, studeni 8, 2015
Ovaj post ima dva dijela, i u svakom su nove slike. U prvom dijelu su stvarno nove najvnovije WoW: World of Winx slike, a u drugom Tynix PNG slike.

Da ne duljim, ovo je nova ekskluzivna službena slika iz WoW: World of Winx.

Vidimo Floru i Laylu u nekoj mračnoj uličici velikog grada, u svojim špijunskim odjelima.
Grafika je drukčija nego u prijašnjoj seriji.

To je sve novo što mogu vidjeti na ovoj slici, jeste li i vi zapazili nešto?

Ako želite pročitati još o novoj World of Winx seriji, pročitajte prošli post (ili nađite tag World of Winx na ovom blogu)


Znam da niste očekivali ovakav post... nisam ni ja. 


     Kad je blog tek počeo, bio je običaj da se stavljaju nove PNG slike na blog, i tako smo se na neki način svi hvalili tko je našao više slika. Prije nije bilo tako lako nači nove slike, pogotovo nove PNG slike. 

     Kao dio tog običaja stavljala sam i Sirenix slike, ali te sam sama nešto rezala i radila PNG-ove. Možete ih nači negdje mođu tagovima. Butterflix još nisam, ali možda ga stavim u ovaj post. 

    

     Ovo su Tynix slike koje sam našla na DeviantArt-u, i to samo PNG slike. Vjerojatno ste većinu već vidjeli i uzeli, ali više ih stavljam kao uspomenu na 'prijašnja vremena' nego zbog samih slika. A ako ih još niste vidjeli, slobodno ih kopirajte (ako možete) ili potražite na internetu. 

     Meni su uvijek bile zanimljive nove slike, pogotovo nove slike novih transformacija da bolje vidimo kako točno ta transformacija izgleda i da zapamtimo sve detalje. Ovdije možete proučiti te detalje i usporediti Winxice. 

     Vjerojatno nisam stavila baš sve slike, iskreno nisam nešto pretjerano ni tražila, ali to bi za sada trebalo biti to. Mislim da još nisu izašle službene Nick slike, tako da su sve ovo Fanmade slike. Neke od njih ću sigurno koristiti u novom dizajnu, samo što mi za to treba neka dobra slika Tecne u Tynixu. Trebaju mi i ostale Winxice u istom stilu za nove slike za anketu. 

     

Da ne duljim bezveze, pogledajte 'nove' Tynix slike. 

Bloom


 
 
 

Stella

 
 
 

Flora

 
 
 

Tecna

   


Musa


 


Aisha / Layla

  

   By: TecnoQueen

                     

 

winx24 @ 12:19 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
petak, listopad 16, 2015
 
Ako pratite blogove ili Winx na facebook stranicama, sigurno ste već čuli za novu Winx Club spin-off seriju, Winx Club WOW: World of Winx. 

     Nova serija se od sada službeno zove samo 'World of Winx'. Još od prije znamo nekoliko osnovnih informacija, i ja sam pisala o njima. Nedavno smo saznali nekoliko novih informacija, i što je još bitnije, objavljene su dvije službene World of Winx slike.

     Ove dvije slike su službene World of Winx slike, i prema njima si možemo zamisliti kako će izgledati ova nova serija, i stvoriti neke dojmove i očekivanja. A i da nas uvjeri da će se stvarno raditi još jedna Winx Club serija, u ovom slučaju spin-off. 

Službene slike World of Winx
 
 

  -- Što do sad znamo o World of Winx -- 

- imat će dvije sezone
- svaka sezona imat će 13 epizoda (26 sveukupno)
- epizode će trajati oko 22 minute
- prva sezona izaći će početkom 2016. godina, a druga u jesen 2016.
- bit će objavljena na Netflix mreži
- ciljana publika je od 8 do 12 godina
 : ovo je bila ciljana publika i za prve četiri sezone, a za sezone od pete do sedme je od 4 do 8 godina
- radnja će se odvijati na Zemlji
- radnja je opisana kao 'urbana i metropolska'
 : što znači da će se odvijati u urbanoj sredini tj. u gradu

      

Rečeno je da će seriju zajedno raditi Rainbow i Netflix. Netflix je naručio novu seriju Winx Cluba i objavit će je na svojoj mreži, ali će Rainbow raditi na priči, likovima i svemu ostalom vezanim za radnju.  
     Poznato nam je da bi ova spin-off serija trebala biti za malo stariju publiku tj. stariju nego peta, šesta i sedma sezona. Publika za koju će biti namjenjen World of Winx su djeca od 8 do 12 godina, a za taj raspon godina rađene su i prve četiri sezone. 

     World of Winx potpuno drukčiji grafički izgled i dojam. Također će tu biti i potpuno novi likovi, a ono što je možda i najvažnije, bit će zanimljivije i uzbudljivije, sa zagonetnim plot twistovima kakve nismo vidjeli u dosadašnjim sezonama Winx Cluba. 

Bit će drukčije od svih dosadašnjih sezona, i po izgledu i po radnji, i po samoj izvedbi. 

       

     -- Osnovni opis radnje --

Winxice će se upustiti u tajni zadatak da putuju diljem svijata u potrazi za djecom talentiranom u umjetnosti, sportu, glazbi i znanosti. Ova djeca imaju svoju posebnu vrstu magije, a Winx vile će biti očarane njima, iako ne će trebati drugo prije nego se pojave problemi, i nove i opasne misterije koje će Bloom i ostale Winx vile morati riješiti. 

     Kada sam prvi put čitala opis, promaklo mi je ovo 'undercover journey' tj. tajni zadatak. Zato me jako iznenadilo kada sam vidjela ove dvije nove slike, jer sam si potpuno drukčije zamišljala ideju World of Winxa.  

        

    Radnja se neće nastavljati na sedmu ili osmu sezonu, nego će World of Winx imati potpuno nov i svoj vlastiti vremenski slijed, tj. neće biti ovisan po priči ili događajima o sezonama Winx Cluba. 
    Winx Club i World of Winx biti će razdvojeni svijetovi, svaki sa svojim vremenskim određenjem, i jedan neovisan o drugom. To zapravo i je svrha spin-offa. 

Pogledajte na uvečanoj slici kako će Winxice izgledati u World of Winxu: 
  

* vidimo da je sam dizajn likova drukčiji i da će stvarno serija izgledati drukčije nego sam Winx Club
* nameće nam se Bloom kao neosporivo glavni lik, iako to može biti samo do dizajna slike 
* do izražaja stvarno dolazi onaj pridjev 'undercover' tj. tajni, jer vidimo Winxice u odjelima kakva često u crtićima imaju likovi kad idu na neku tajnu misiju

     Evo iskreno, prvo što sam pomislila kad sam vidjela ove dvije slike bilo je 'Totally Spies'
     Sigurno znate crtani Totally Spies, ili kako je kod nas prevedeno 'Super špijunke'. Ako ga niste gledali, sigurno ste vidjeli na internetu neku sliku toga ili barem čuli za njega. Ali i ako niste, nije važno da znate o čemu se radi, nego samo da pogledate sliku dolje, i vjerujem da ćete odmah vidjeti u čemu je sličnost 'Totally Spies' i ' World of Winx'.  

Totally Spies ili Super špijunke


Winxice će imati uska tamna odjela i ići će na tajne zadatke tj. imati će nekakve tajne misije. Sigurno je mnogima pao na pamet Totally spies kada su vdijeli odjela u kojima su Winxice na slici, ali to ne znači da je Winx kopirao Totally Spies ili da im je uzeo ideju.  

U mnogim filmovima, crtićima, animeima, serijama, stripovima... ženski tajni agenti ili špijunke prikazane su u uskim tamnim odjelima. Tako da ni Winx očito neće biti iznimka. 
Totally Spies je crtani za djecu tako da likovi imaju šarena odjela (a i Winxice imaju neke dijelove u boji). Špijunke se često prikazuju u ovakim odjelima:

  

Sama tema da se Winxice upuštaju u tajne misije od prve zvuči zanimljivo, i ako bude uspješno, mogli bi to dobro prevesti u priču i u sama zbivanja u seriji. 

      

*     Winxice će ići na tajne misije da bi pronašle talentiranu djecu. Da, istina je da ne možeš samo tako doći u neki grad i tražiti neku djecu kako god se tebi svidi. Trebaju ti ideje i planovi kako doći do njih, jer ne možeš samo tako doći do koga kog hoćeš.
*     Ali i ako to neće predstavljati problem, mogao bi ovo biti jedan: od četvrte sezone Winxice su došle na Zemlju i vjerojatno su jako dobro poznate i jaako puno ljudi zna za njih. Pa da bi mogle donekle bezbrižno obavljati svoje misije i tražiti djecu, morat će prikriti svoje identitete.
*     Ili možda u Rainbowu ciljaju na ideju da se Winxice ne oslanjaju toliko na magiju, nego da koriste i svoje druge vještine kako bi riješile neki problem. 

        

To još ne znamo, i malo je glupo nagađati na temelju samo dvije slike i jedne rečenice opisa, i uzimati ta nagađanja za ozbiljno. Tako da neću previše pisati što mislim da će biti u novoj seriji niti kako mi se na prvu čini, jer još nememo dovoljno informacija i zapravo još ni ne znamo kako će točno izgledati. 
 
Jedna od mogučnosti je da je World of Winx stvarno jako nadahnut Totally Spies crtanim, i da bi mogao izgledati ovako nekako. Šalim se, izgled i odjeća im možda izgledaju slično, ali to je taj neki stereotip da ženski špijun ili tajni agent ima takva uska odjela.. pitajte se zašto. 
   


 


     Ovaj post naravno nije bio planiran. Zapravo u zadnje vrijeme kad god pišem post, napišem da post nije bio planiran. To je vjerojatno zato što su zadnjih par postova bile novosti koje sam morala što prije napisati, pa prije toga nisam nikakve druge postove objavljivala. 
     Kad dođe neka novost to me prisili da je napišem, jer je važno, ali opet to bude dosta vremena nakon što saznam za nju. To bi moglo biti zato što nemam previše vremena za pisati postove, iako sam ih dosta već započela i već imam neke ideje.

     U zadnje vrijeme se sve više bavim Winx24 facebook stranicom, i ona postaje sve popularnija. Nije baš jako popularna, ali recimo da ide bolje nego što sam mislila. Nije mi plan bio zapustiti blog zbog stranice, ali mi ona oduzima dosta vremena. Istina je da je lakše par puta na dan objaviti koju sliku s nekom rečenicom nego pisati cijele postove sa puno slika, ali stranica oduzima puno više vremena nego što sam mislila, a to vrijeme, ako ništa drugo, mogu uložiti i u sam blog da ne bude zapušten.Neću prekinuti sa stranicom i neću rijeđe objavljivati (za sada) i neću odustati od bloga, ali mi bude krivo kad toliko vremena provedem na Winx24 stranici, a sam blog ima sve manje i manje posjetitelja i komentara.

U planu mi je napisati poseban post o Winx24 facebook stranici, i dati vam neke podatke i uvide o samoj stranici i tko je posjećuje (naravno ne imena, nego generalno), tako da neću sad previše pisati o tome.  

Još davnih dana obećala sam neke postove, i počela sam ih pisati i razvijati te neke ideje, ali ne znam kada ću ih dovršiti i objaviti. Pogotovo jer prvenstvo imaju novosti, pa onda rađe o njima pišem.

 

Još uvijek nisam počela gledati sedmu sezonu (tj. gledala sam sam prve tri epizode), jer mi se svaki puta srce slama kad pomislim da bih mogla početi gledati. Vidjela sam dosta slika i znam kako izgleda nova sezona, a i neke sam epizode gledala na preskokce tako da znam otprilike o čemu se radi i kakve su Winxice u tome. Svaki pravi pravcati fan trebao bi pratiti svoj najdraži crtani ma koliko god sezona imao i koliko mu se god ne sviđale, ali za mene ova sedma sezona stvarno više nije Winx i ne želim si uništiti onu ideju i doživljaj mog Winxa koji sam zavoljela i voljela. To opet ne znači da neću ili ne želim gledati sedmu sezonu, jer već sam preživjela petu i šestu, nego samo da je još neću gledati.  

 

 To bi bilo sve od ovog posta, ne znam kada će biti novi post i o čemu će biti, jer kad god nešto obečam, dogodi se nešto novo ili neočekivano, i napišem nešto drugo. 

Post je započet 16.10.2015. u 17:16 sati, a završen i objavljen istog dana u 20:29 sati.

By: TecnoQueen winx24 @ 20:29 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
ponedjeljak, kolovoz 31, 2015
U prošlom postu ste saznali što znači ONA (Original Net Animation) i što je to web serija. Isto tako ste saznali da bi Winx trebao dobiti svoju web seriju. 

      

Ono što nisam znala, i što sam se nadala da nije istina, je da je Winx Club web serija već izašla, i da su je svi koji pozorno prate Winx Club YouTube stranicu već vjerojatno odgledali.
 
   Da, Winx Club web serija je već izašla, i zove se Winx Avatar Story.
   Ovo 'Avatar' nema nikakve veze s onim crtićem 'Avatar: the last airbender', nego avatar kao riječ znači utjelovljenje ili neki simbol koji stoji za neko značenje.

 

   Winx Avatar Story

* Winx Avatar Story je Winx Club web serija ili ONA koja je počela izlaziti još 3. travnja 2015. na Winx Club službenoj YouTube stranici. 
* Izašlo je 6 epizoda, i svaka traje nešto manje od jedne minute
* Winxice su prikazane kao 3D lutkice, u 2D kučici.
* Koriste se glasovi i rečenice iz prošlih sezona, tj. nema novog dijaloga ili neke posebne radnje. Glasovi su iz različitih sezona i od različitih engleskih sinkronizacija 
* Na talijanskom se ova web serija zove WinxFriends4ever
* Winxice su prikazane kao lutkice u jeans odjeći iz 6. sezone, ali s krilima

 

Ako još niste pogledajte epizode Winx Avatar Story
Ima 6 epizoda i svaka traje manje od minute 

  - - - - Episode 1: Going Back Home

Winxice imaju svoju kučicu u dvorištu Alfeje. Bloom želi otići doma, ali po cijeloj kući je razbacan namještaj i nakit Winxica

 

 - - - - Episode 2: Stella's Fashion Boutique

Stella želi biti najbolja dizajnerica odjeće u Magičnoj dimenziji i otvara svoj butik. Njen butik se zove Stella Couture Boutique, a slogan je Don't follow fashion, be fashion.
 
  

 - - - - Episode 3: Begenning of the Year Cleaning

Griselda im dolazi u posjet i Winxice započinju pospremati.

  

 - - - - Episode 4: The Big Day

Winxice premještaju namještaj, bojaju zidove i pospremaju. 

  

 - - - - Episode 5: A Fairy Touch

Winxice još uvijek pospremaju jer bi dečki trebali doći u posjet. 

  

 - - - - Episode 6: Magic Colors 

Winxice bojaju zidove s malerskim priborom umjesto da magijom samo promijene boju zidova. 

   

___ ___ ___ ___ ___

 

Još ne znamo je li to web serija na koju je Inginio mislio u onom intervjuu o kojem sam pisala u prošlom postu. U tom intervjuu rečeno je da će se raditi Winx Club web serija koja će imati epizode po oko 3 minute, a ove epizode traju manje od 1 minute. Zato još uvijek ima nade da će izaći još jedna poštena Winx web serija. 

     Stvarno ovako nisam zamišljala Winx web seriju, svašta mi je padalo na pamet, ali nisam mislila da će baš ovako nešto napraviti. Imala sam ideju da bi, ako ništa drugo, mogli iskoristiti scene i glasove iz prošlih sezona, ali ne baš na ovaj način.

 
     Meni ovo samo izgleda kao reklama za Winx lutkice i kučicu za lutkice. Ionako je Winx postao samo sredstvo da prodaju što više šarenih lutkica, a ne da prikažu kvalitetnu radnju i likove u samom crtanom. 
No dobro, kod nas ionako vjerojatno neće biti većine Winx lutkica za kupiti, a ionako im ne bih ništa kupila.. možda jednu Tecnu samo i to je to. Svejedno, te lutkice će se prodavati po skoro cijelom svijetu, i zamislite koliko će samo curice nažicati svoje roditelje da im kupuju te lutkice, koliko će roditelji novaca morati potrošiti, i koliko će oni zaraditi.  

Nadam se da će izači još jedna poštena Winx ONA i da neće biti slična ovoj. Isto tako, nadam se da će Winx Club WOW biti originalan i stvarno za 'stariju publiku', kako je rečeno u intervjuu. 

 
___ ___ ___ ___ ___

Ovo je bio brzinski post koji sam uspjela napisati za par sati odmah nakon što sam saznala da je Winx Avatar Story zapravo jedna sezona Winx ONA-e. Ovaj post nisam planirala, ali objavit ću ga iako na prošlom postu nema nešto puno komentara.

 

     Zašto ima tko malo posjeta na blogu i tako malo komentara? Nije da je blog zapušten i da nema novih postova, čak ih ima više i informativniji su nego prije. Valjda se smanjio broj fanova u Hrvatskoj koji odlaze na Winx blogove :( kad se sjetim koliko nas je prije bilo, a Winx uopće nije bio ovako popularan.
     Mislila sam da su se fanovi premjestili na facebook i da im je slabo poznato što su to uopće blogovi, pa sam odlučila otvoriti svoju Winx24 facebook stranicu. Još uvijek nema puno lajkova, ali već su krenule neke poteškoće i neslaganja. Mislila sam ugasiti stranicu i posvetiti se samo blogu, ali to opet nebi bila dobra ideja. Sad u ovom postu neću pisati o Winx24 facebook stranici jer ima previše toga, nego ću to ostaviti za neki sljedeći post.
     Samo zapamtite da Winx24 facebook stranica nije samo Winx stranica i nije tu da bi udovoljila svakome posebno, nego da bih vas ja kao admin stranice i autor bloga upoznala s nekim novim stvarima, ili stvarima koje su povezane s autorom i ovim blogom. No, više o tome u nekom drugom postu.

 

Sljedeći post bi trebao biti 'Prazan post' tj. post u kojem neće biti posebne teme, nego ću napisati stvari vezane uz sam blog ili nešto što ne zaslužuje svoj post. To je kao recimo puno ovakvih 'završetaka posta' u jednom postu. Zapravo već sam vam pisala o 'Praznim postovima' pa možda i znate.

To bi bilo sve.
Kako vam se sviđa Winx Avatar Story i kakva su vaša očekivanja za WOW ili za drugu ONA-u ako će je biti?
Ne zaboravite da je u planu i Winx igrani film s pravim glumcima.

Komajte blog, ovaj i prošli post, i lajkajte Winx24 na facebooku ;)

   By: TecnoQueen winx24 @ 11:55 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
Flatch big one
Od 28.07.2010.
free counters
Glasaj za mene
Glasajte za ovaj blog da bude među najboljim blogovima.
Podržite winx na Balkanu...

Arhiva
« » stu 2015
 • p
 • u
 • s
 • č
 • p
 • s
 • n
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
winx24
 
Tecna Butterflix
 
Tecna dark Sirenix
Anketa
Kako ste prvi puta došli na ovaj blog?


Sweet Tecna
Anketa
Po vama, dali je ovaj blog popularan?


Brojač posjeta
158849
Tecna
Tecna Smile!
Strelica Tecna
Winx Club - Tecna
copy

Winx24 Facebook page
Anketa
Koliko volite svoju naj winxicu?

Tecna Mythix
Anketa
Što želite za 7. sezonu?


Od - 24.06.2013.
Flag Counter
Index.hr
Nema zapisa.