Winx24 :TecnoQueen: Ovaj blog posvećen je Tecni
Winx24
Winx24 on Facebook
Don't forget Musa and Riven
Anketa
Kako vam se sviđa moj blog?


TecnoQueen
Blog na Blogeru:
Anketa
Koja vam je Winxica najdraža?


Anketa
Zašto vam je vaša naj winxica naj?


Tecna Sirenix
Anketa
 photo voliteTecnu_16_6_aa_zpsb2321113.png __Volite li Tecnu? __
Anketa
Kako vam se sviđaju postovi bloga?

Tecna Mermaid
Tags
free counters
Anketa
Koliko volite winx?

Anketa
Jeste li stalni posjetitelj ovog bloga?
Tecna Season 1
Anketa
Što mislite o 5. i 6. sezoni?
Čitajte Winx stripove
Stripovi
winxclubcomics
World of Winx igrica
Nema zapisa.
hh
Nema zapisa.
Dobrodošlica!


Dobro došli na moj blog. 

Ovaj blog posvećen je posebno Tecni, ali je i o ostalim Winxicama.
Nadam se da ćete uživati...
I ostaviti komentar...

Don't forget Musa and Riven.
Tecna Butterflix
Blog
petak, lipanj 5, 2015
  

Imam jednu, pa... dosta dobru vijest. 
Pošto uvijek kukam kako nemam vremena pisati duge, a ni kratke postove (ne volim kratke), odlučila sam napraviti Winx24 Facebook stranicu, da bih vas mogla svakodnevno na fejsu zatrpavati Winx slikama, brzinskim novostima i stvarima vezanim za blog. 
Pošto mi nije dovoljno da vas gnjavim jedva jednom mjesečno s nekim postom, tu je ova novootvorena Facebook stranica, da se svaki dan možete sjetiti Winx24 bloga i da ne zaboravite na njega :D 

          

Ideja je bila, pa svaki dan sam na fejsu, kao i većina vas, i uvijek imam vremena bezveze gledati slike i statuse, pa sigurno imate i vi, pa ako vam natrpam news feed sa Winx24 stvarima, sigurno ćete barem nešto vidjeti, a možda vam se nešto i svidi. 

Hehehe, ajde, šalu na stranu. 
Ali poantu ste shvatili, otvorena je Winx24 stranica fa Facebooku
Ako vam se sviđa ovaj blog, i želite znati što se događa s njim, i vidjeti neke slike koje na drugim Winx stranicama nećete vidjeti, lajkajte i Winx24 stranicu. 

        Winx24 na Facebooku [link] 

 
  

To je službena Winx24 Facebook stranica. 

Sad ćemo malo za ozbiljno. 
Na toj službenoj Winx24 Facebook stranici objavljivat ću puno češće nego na blogu, jer je puno lakše i prikladnije na fb stranici napisati jednu rečenicu i staviti neku sliku, nego pisati takve postove na blogu. Objavljivat ću skoro svakodnevno, ali ću se truditi da ne bude više od dva posta na dan, da vas ne prenatrpavam. Ali ako budemo igrali neke igre ili ankete, sigurno će biti malo više nego dva posta dnevno. 

Ajde da kažem što ću zapravo raditi i objavljivati na toj stranici. 
Stranica je zamišljena kao, da baš to, službena Winx24 Facebook stranica. Da sada ne pišem rečenice koje bi i meni bilo dosadno čitati, stavit ću natuknice.       - Što ću objavljivati na
              Winx24 fb stranici - 


- novosti vezane za blog 
  : kada će doći novi post
  : natuknice za pogađanje što bi
    mogao biti novi post
  : zašto tako dugo nema novog posta
  : koji su planovi za sljedeće postove
  : ako me duže vrijeme neće biti na blogu
  : promjene dizajna
  : bilo što važno što se događa na blogu
  : da vas uputim na postove nekih drugih blogova

- slike
  : stavljat ću puno slika
  : ne samo najnovije ili one koje ste već vidjeli 
  : iz prošlih sezona
  : usporedbe sezona, likova i promjena
  : fanartove
  : što god mi padne na pamet
  : ali očekujte jaako puno slika

- videje
  : nove epizode
  : nove videje sa WinxClub YouTube stranice
  : odlične AMV-ove koje nađem
  : isječke iz starijih epizoda, da vam ukažem zašto su bitne 

- novosti iz Winx svijeta
  : što god novo saznam, objavit ću na stranici,
    a kad se nakupi više toga, napisat ću post na blogu
  : uglavnom novosti i važne obavijesti 

- igre i ankete 
  : kada se skupi dovoljno fanova, organizirat ću razne igre,
    neka pogađanja.. i smislit ću do tada
  : dijelit ću nagrade za sudjelovanje, trebala bih barem
  : složit ću ankete, jer ankete su uvijek zanimljive
  : tj. rezultati su zanimljivi 
  : razni kvizovi

- i još ću se sigurno sjetiti nećega
- ali bit će puno svega
- i možda ću vas gnjavit malo s animeima
- ali prvo moram skupiti dovoljn lajkova
  tj. ljudi koji će sudjelovati u svemu tome 


 
Stranica je otvorena 7.5.2015. 
Autor je TecnoQueen
Posvećena je blogu winx24.bloger.hr

Ako vam se sviđa ovaj blog, pratite ga i na Facebooku ;)
(kliknite na sliku ispod da vam se otvori stranica) 

  

Još sam mislila nešto napisati vezano za stranicu, ali mislim da je dovoljno napisano. Zapravo, ne mogu se sjetiti što je to bilo. Uglavnom, lajkajte stranicu, ili barem pogledajte što je do sad postano :)
Ali evo, napisat ću nešto drugo. 

     Kada sam tek počela pisati ovaj post, broj lajkova bio je 789, a sada je već 792, što zapravo i nije veliki pomak, ali računajte da je to pomak u samo dva sata, koliko je meni trebalo da dođem od početka posta do ove rečenice. 
Stranica je osnovana 7.5., što je negdje prije mjesec dana, a toliko lajkova je dosta za samo jedan mjesec.

     Istina je, većina onih koji su lajkali nisu iz Hrvatske, Bosne, Srbije, ili ovih naših bližih država, od kuda najčešće dolaze čitatelji Winx24 bloga, nego... hmm, čak ni ne znam od kuda su, ali imaju neka malo čudnija imena (nemojte im reći da sam to rekla). Pod čudna imena ne mislim ništa ružno, nego samo da nisu neka nama poznata imena, ili neka američka imena. Ali nema veze, upoznat će se i oni s blogom.
     Ali tu leži jedan problem. Ta većina koja je lajkala najvjerojatnije ne zna hrvatski, tako da postove na stranici moram pisati i na hrvatskom i na engleskom. Prvo ću pisati na hrvatskom, a ispod toga na engleskom (to se odnosi na fb stranicu).  

       

   To bi sad stvarno bilo to. Ako vas možda kojim slučajem zanima, post sam počela pisati u 14:20, a završila u 16:22. To su dva sata. Dva sata su puno. Eto na što mislim kad kažem da i nemam baš vremena za blog, jer dosta dugo pišem postove. 
   Ovaj post i nije nešto zahtjevan i nije bio težak za napisati, jer ne sadrži nikakve novosti ili neke posebne slike, i ništa što ne mogu odmah iz glave napisati. Ali za druge, zahtjevnije postove ode mi i po cijeli dan, a nekad ih pišem i po više dana. Na to mislim kad kažem da nemam vremena pisati postove. A zbog toga mi je jako žao, jer i Winx zajednica na blogeru polako nestaje.
   Pošto tako dugo pišem postove, i što često nemam vremena po dva sata sjediti za kompjuterom, i što postove pišem po više dana, često je razlika između dana kad počnem pisati post, i kad ga stvarno objavim, velika i po nekoliko mjeseci. Na to mislim kad kažem da mi je žao što češće ne pišem postove.  
   Ako vas možda zanima još jedan detalj, nakon svih ispravaka i pregleda pravopisa, postavljanja boja i popravaka, post je napokon objavljen u 16:40


Ali mislim da bi sad stvarno bilo dosta.
Evo, završavam post.

Pišite mi u komentarima ako mislite da sam nešto propustila napisati.

I naravno, lajkajte stranicu, i još naravnije, komentirajte ovaj post.
Recite mi kako vam se sviđa ideja i sama stranica.

Komajte ;)


By: TecnoQueen  

winx24 @ 14:36 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
ponedjeljak, travanj 27, 2015
 

Jeej, našla sam novi način kako staviti video u post. Ako se sjećate, u nekom od nedavnih prošlih postova napisala sam da mi neće staviti video preko html koda u post, i stvarno sam se brinula da više neću moći stavljati video, ali evo, sad sam našla riješenje.

Ali nije to razlog zašto pišem ovaj post.

      

     U ovom videu možemo vidjeti nove slike sedme sezone, tj. vidimo točno kako će izgledati nova transformacija, Butterflix. Video je izašao još prije par dana, ili više, ali pošto nisam bila u toku niti na blogovima, tek ga sad stavljam, pa se nadam da će vas zanimati ove slike transformacije, pogotovo ako ih još niste vidjeli. 
Istina je da smo u traileru (o kojem nisam pisala  ) vidjeli više Butterflix slika, ali i na ovima se može dosta vidjeti kako će transformacija izgledati, pogotovo što možemo vidjeti cijelu transformaciju u jednoj slici. 

      Po pogledajte slike iz ovog videa, meni je jako zanimljivo jer vidimo kako transformacija točno izgleda. Na neke sam stavila link da ih možete otvoriti i pogledati veće, ali sigurna sam da neki od vas znaju i kako otvoriti i kopirati sliku, čak i kad je zaštita kopiranja na blogu.  

  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
[kliknite na sliku ispod da vam se uveča]
 
 
 
  
 
 
 
 
 
[kliknite na sliku ispod da vam se uveča] 
 

 -- Izrezane slike -- 

     Pošto mi je previše posla stavljati linkove na sve slike da ih možete sve otvoriti (hehe), a na blogu se ne vide baš dovoljno velike slike, izrezat ću neke tako da možemo bolje vidjeti kako izgleda transformacija. 

 
 
 
 
  
 
 
 
 

I sad slijede isječci iz meni najdraže slike iz ovog videa: 

 
 
 

Ok, ova Tecnina slika gore, Tecna Butterflix, ova u tamnoj pozadini; mislim da mi je to postala jedna od najdražih Winx slika općenito, ikad.        
Ostale postove koji su vezani za Butterflix pogledajte ovdje: 
[Butterflix tag]


    Htjela sam još staviti i novi trailer 7 sezone (nije baš novi, vjerojatno ste ga već i vidjeli, ali sam rekla pisati o njemu), i htjela sam staviti slike i opise tog trailera, ali to ću ipak ostaviti za neki drugi post. 
    U ovom postu sam samo htjela staviti ove slike, i ništa previše ne dužiti (iako to uvijek namjeravam ali nikad ne ispadne tako), i sad će tako očito i biti. Ubrzo očekujte novi, i to zajednički post, koji ćemo napisati Arijana, s AdvantureWorld bloga i ja, o vjerojatno već znate ćemu, ali ako ne znate, onda vam neću reći hehe. 

I sad bi napokon trebala imati malo više vremena, tako da ću biti više na blogu i završiti i objaviti postove koje sam počela. Ovo je trebao biti kratak post, a i nemam više ništa posebno za napisati. Podsjetite me u komentarima ako sam još nešto trebala napisati ili sam zaboravila. Tako da je to sve. 


     By: TecnoQueen

 

P.S.

     I sad kad je post već gotov, i kad sam stavila potpis i slike i sve, sjetila sam se još nečeg. Kako vam se sviđa ideja da obnovim tag "slično Winxu" i da napišem nešto o animeu Black Rock Shooter. Ako vas animei ne zanimaju, nema veze, možda će vam biti zanimljivo pročitati o nečemu što je slično Winxu, ali što se i razlikuje po puno toga. 

     To mi je dosta važno da znam dali vam se sviđa ta ideja i što mislite, pa mi molim vas napišite u komentarima. I to dali uopće gledate slike i videje što stavljam u html.
Isto tako, zanima me, jeste li pogledali video i slike koje sam stavila u ovaj Yona of the Down html? To me isto jako zanima, pa ako vam se da, napišite mi u komovima.

Black Rock Shooter
likovi [slika] 
fanart [slika] [slika] 

Yona of the Down 
neprijatelj [slika]
svi likovi [slika] 

glavni lik, Yona, od razmažene do snažne princeze:
[slika1] [slika2] [slika3] [slika4] [slika5]Znači, sažeto, postavljam vam dva pitanja. Odgovorite mi u komentarima.

- kako vam se sviđa ideja da pišem o nečemu što je slično Winxu?
- gledate li slike i videje koje stavljam u html iznad postova?

Dosta mi je važno, pa ako bi mogli odgovoriti u komentarima :)  

  
Znam da sam vam dosadna sa svim tim, ali eto, moram pitati i moram napisati :)  
winx24 @ 15:33 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare
nedjelja, travanj 19, 2015


Ovo će biti brzinski post, stvarno brzinski i kratki, nažalost. 

U zadnje vrijeme sam imala nekih problema s internetom i internet pretraživaćem (browserom), i nikako mi nije htio očitati bloger.hr

 

Kada odete na bloger.hr, ova slika bi vam se trebala makunti u roku od 5 sekundi, ali meni ostaje i po pola sata, tj. zapravo se nikad ni ne očita :( 

Ni prije mi nije htio očitati bloger.hr na mom browseru i kompu, pa sam postove i komove pisala na drugom browseru, ili na drugom kompu. Ali nakon nekog vremena ni jedan browser na mom kompu nikako nije htio očitati bloger.hr, a drugi komp je imao problema s internetom, tako da uopće nisam mogla uči u bloger.hr i pisati postove.

Uz to, imala sam i jako puno obaveza u školi i učenja, pa ni zbog toga nisam bila puno na blogu.  Ali u ovom postu se ne želim ispričavati što me nema na blogu, jer to doslovno radim u svkom postu, koji su dosta rijetki, ali ipak češći nego prošle godine, kad pogledate.

Nadam se da drugi Winx blogovi neće prestati objavljivati postove samo zato što ja ne pišem često i što im ne komam previše :( ali postove sve čitam. Stvarno ću se potruditi i komentirati svima :)

Imam već nekoliko postova koji su skoro gotovi, i možete ih očekivati u 5. mjesecu.
Znači, u 5. mjesecu novi postovi.

          

     I još nešto, jako mi je drago da je Arijana s bloga adventureworld.bloger.hr zavoljela Anime K-on zbog mog posta s bloga. Arijana, taj post nije bio skroz gotov kada sam ga objavila, tako da ću ga uskoro skroz završiti i ponovno objaviti, pa se nadam da će ti se još više svidjeti. Ako imaš kakvih prijedloga što bi trebalo još staviti u post, javi mi, jer sam sigurna da znaš više o K-on animeu nego ja. 

         

     Posebno se nadam da će Slatki i Čopi, s bloga thesimswinxclub.bloger.hr nastaviti s pisanjem bloga, pogotovo sad kad su stavile novi prekrasni dizajn na blog, i kad mi je stvarno krenulo s pisanjem dobrih postova. Bilo bi mi stvarno žao kada bi sad prestale dolaziti na blog. Evo, obećajem da ću više dolaziti na vaš blog, i blogove općenito, i komati vaše postove, reći sve što mi se sviđa, a što mislim da bi mogle popraviti, tako da vam blog bude još bolji. Sretno s blogom. 


Ovim postom sam samo htjela reći da me, ovaj put, na blogu nije bilo jer sam imala problema s interenetom, i sad kad se obaveze u školi malo raščiste, objavit ću nove postove koji su skoro spremni i gotovi. Zato nemojte napustiti blogove i ovaj blog ;) 

     By: TecnoQueen 
 


winx24 @ 20:40 |Komentiraj | Komentari: 21 | Prikaži komentare
Winx season 7 episode 1
Akatsuki no Yona
Ovo je novi video, zapravo prvo počinjanje, onog animea Yona nešto koji je bio prije u ovom HTML-u, ako se sjećate. Pogledajte ga :) 


        Akatsuki no Yona  iliti   Yona of the Down 
Trenutno mi najdraži novi anime.

Kako se život princeze okrenuo naglavačke. Morala je pobjeći iz dvorca da bi sačuvala život, promijeniti način života da bi preživjela, i pronači saveznike da bi se mogla boriti. 

I sve se na kraju pretvorilo u zanimljivu i hrabru pustolovinu.
    Prije [slika]     Poslije [slika]      Cijela ekipa [slika]
Flatch big one
Od 28.07.2010.
free counters
Glasaj za mene
Glasajte za ovaj blog da bude među najboljim blogovima.
Podržite winx na Balkanu...

Arhiva
« » srp 2015
 • p
 • u
 • s
 • č
 • p
 • s
 • n
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
winx24
 
Watch winx online
Anketa
Kako ste prvi puta došli na ovaj blog?


Sweet Tecna
Brojač posjeta
158178
Tecna Smile!
Anketa
Po vama, dali je ovaj blog popularan?


Strelica Tecna
Winx Club - Tecna
Tecna
copy

Anketa
Koliko volite svoju naj winxicu?

Winx24 Facebook page
Tecna Mythix
Od - 24.06.2013.
Flag Counter
Anketa
Što želite za 7. sezonu?


Index.hr
Nema zapisa.