Winx24 :TecnoQueen: Ovaj blog posvećen je Tecni
Winx24
Anketa
Kako vam se sviđa moj blog?


TecnoQueen
Blog na Blogeru:
Anketa
Koja vam je Winxica najdraža?


Anketa
Zašto vam je vaša naj winxica naj?


Anketa
 photo voliteTecnu_16_6_aa_zpsb2321113.png __Volite li Tecnu? __
Anketa
Kako vam se sviđaju postovi bloga?

Tecna Mermaid
Tags
free counters
Rubrike

Autor i blog

Novosti o 6. sezoni

Novosti o transformacijama

Epizode

Slično Winxu


Anketa
Koliko volite winx?

Anketa
Imate li koju od Winx stvari?


Anketa
Jeste li stalni posjetitelj ovog bloga?
Anketa
Što mislite o 5. i 6. sezoni?
Dobrodošlica!


Dobro došli na moj blog. 

Ovaj blog posvećen je posebno Tecni, ali je i o ostalim Winxicama.
Nadam se da ćete uživati...
I ostaviti komentar...

Secret video
 
Blog
petak, siječanj 30, 2015
Sjećate li se kada sam vam najavila novi tag tj. novu rubriku na ovom blogu - Slično Winxu tag? Ideja je bila da vam svaki mjesec ili dva predstavim nešto što bi vam se moglo svidjeti jer je po nekim stvarima slično Winxu.

Pogledajte tag: Slično Winxu tag 

Nisam ostvarila da ću svaki mjesec napisati takav post, ipak ima važnijih stvari i tema o kojima se može pisati kad već nađem vremena. Rađe ću vam pisati koliko toliko tj. s vremena na vrijeme takve postove, da i ako krenete gledati nešto o čemu sam pisalla, mozete gledati neko duže vrijeme, ali i da ne bude toga stalno i previse, a i ideje bi nestale brzo.

          

K-on!Na samom početku nam se predstavlja vrlo bezbrižna djevojka Hirasawa Yui koja se na prvi dan srednje škole bez previše razmišljanja upisuje u školski glazbeni klub (Light Music Club).
Taj glazbeni klub već ima nekoliko članova:  Ritsu, Mio, i Tsumugi, ali škola ne može prihvatiti i osnovati klub ako ima premalo članova, tako da one nagovaraju Yui da ostane u klubu da se on ne bi raspustio.

Yui je na početku došla samo provjeriti i vidjeti kakav je to klub, a upisala se samo na trenutni hir.

Yui ne zna svirati niti jedan instrument, a mora ostati u glazbenom klubu kako se on ne bi raspustio.

 

Školski glazbeni klub na svaki kraj školske godine mora prirediti koncert za cijelu školu, što znači da Ritsu, Mio i Tsugumi moraju naučiti Yui da svira barem jedan instrument, i to do kraja školske godine. Kako će im to uspjeti, ili ne uspjeti, pogledajte u epizodama.

Kasnije im se pridružuje i nova članica, Azusa čiji su roditelji pravi glazbenici. Ona je jedina koja prihvača bend ozbiljno i želi ih pokrenuti da stvarno već počnu vježbati, jer jako dugo vremena nitko nije radio ništa, i samo su se zezale svo vrijeme.

Azusu, novu članicu, uspjele su namamiti tortom.Iako bi trebale vježbati za koncert, večinu vremena provode zezajući se, piju čaj i stalno na stolu imaju fine kolače i torte, i raznorazne ostale slatkiše.Ali ipak ponekad i vježbaju.Četiri članice glazbenog kluba osnuju svoj bend i moraju stalno vježbati kako bi imale neku spremnu izvedbu za školski koncert. Winxice su osnovale svoj bend tek u 4. sezoni, i opstao je i u 5. i 6., ali ih nikada nismo vidjeli kako vježbaju, pripremaju se za koncerte, niti što sve trebaju napraviti da bi došle do nastupa, sve se samo tako nekako dogodilo.

K-on prikazuje baš takve trenutke, što se događa na svakodnevnim probama, koje često čak i nisu probe jer su članovi dosta lijeni i ne previše zainteresirani, tako da mnoge probe otpadaju i smo se glupiraju svo to vrijeme.Anime je sam po sebi jako zanimljiv, nema nikakvih tužnih situacija niti bilo što uznemiravajuće, nego čista zabava za raščišćavanje misli i odmor od svega da se ne misli na ništa. 
Sve je puno zabave i situacija iz njihovih svakodnevnih života prikazan kroz čistu zabavu i bezbrižnost. Nitko nije opterečen ni školom, ni obavezama, obitelji niti ničime, cijela atmosfera ja vrlo opuštena i bezbrižna, da gledatelj može zaboraviti na sve svoje probleme, u trenutku kada gleda K-on!.I winxice imaju svoj bend, ali K-on prikazuje puno toga što winx oko benda i sviranja ne prikazuje. Kako su one uopće dospjele do koncerta, koliko je tu pripreme trebalo, i što su sve radili u vrijeme kada su trebale vježbati, ali nisu.

 Likovima K-on!-a na početku i ne ide baš sviranje, ne mogu se uskladiti, Yui još ne zna svirati kako treba, i probe ih sve više umaraju, ali ne smiju odustati jer će im se klub raspustiti i neće se više moći družiti nakon škole, tako da moraju naporno vježbati iako im ne ide. 

 

Od previše glupiranja i ljenčarenja, zaboravile su da trebaju vježbati, i samo se zabavljaju. 

           - Anime za opuštanje -

K-on! je pun zabave, smješnih trenutaka, likovi nemaju nikakvih problema koji bi gledatelje mogli potaknuti da razmišljaju o nekim svojim problemima ili obvezama.

Uz njega se može potpuno opustiti i zaboraviti na sve brige.

 


Od ovog animea nemojte očekivati ništa ozbiljno ili previše realistično, on je tu samo da bi zabavio gledatelje. 

Likovi su jako slatki, i zato ni mene nije od prve privukao da bi gledala, ali kad sam se ipak odlučila pogledati prvu epizodu, u dan i pol sam sve pogledala koliko me privuklo i koliko nisam mogla izdržati da vidim što će se dogoditi u sljedećoj epizodi. 

    


 

- Tko su likovi -

Kada sam pisala opis i sav ostali tekst, spominjala sam imena likova i stavljala njihove slike, ali nigdje ne piše tko je tko, i kako se ti likovi točno zovu. Zato je vrijeme da vam predstavim likove.

Svi oni idu u srednju školu, školskim obavezama i zadaćama se ne zamaraju previše, niti im škola predobro ide, ali imaju jako puno slobodnog vremena koje provode na najrazličitije načine. 

- Yui Hirasawa -Naš glavni lik, Yui je vrlo nespretna, šlampava, zaboravna, ali jako pozitivna i s vrlo dobrim namjerama.  

Ne voli učiti niti ići školu, jedino što joj je dobro oko škole je što se može zabavljati s prijateljima i jesti torte u glazbenom klubu. Govori kako su torte i kolači nužno potreban izvor njezine energije i da bez njih ne može svirati, tako da na stolu uvijek mora biti nešto slatko, što ionako Mugi stalno donosi.Pridružila se glazbenom klubu, ali ne zna svirati niti jedan instrument, niti je imala novaca na kupi neki. Sve zajedno su uspjele sakupiti dovoljno novca (u epizodama pogledajte kako im je to uspjelo), i prvi korak je gotov, ima instrument; ali drugi korak je upitan - kako ga naučiti svirati.

U dućanu se zaljubila u gitaru na prvi pogled, i morala ju je kupiti.

 

 S vremenom, naučila je svirati gitaru. Ne ide joj dobro učenje, tako da nije znala niti koje su note, a kamoli da ih odsvira, niti nazive nekih tehnika niti dijelova gitare, ali ih je sve znala upotrijebiti i koristiti. 

Usprkos svom neznanju i nespretnosti, naučila je svirati, i uspješno odsvirala, a i odpjevala svoj prvi koncert. Njezini roditelji su kroz većinu animea na poslovnom putu, tako da Yui živi sama sa svojom mlađom sestrom Ui, koja obavlja sve kućanske i ostale poslove, jer je Yui pre lijena.

 

- Ritsu Tainaka -

  

Ritsu je samoimenovana predsjednica glazbenog kluba, ali ponekad zaboravlja obaviti neke važne (papirološle) stvari za klub, ali onda joj svi pomognu. 

Vrlo je vesela, često priča šale i zeza se sa ostalim članicama kluba, ali je i dosta sarkastična što zna ispasti i smješno jer neki članovi (Yui) ne shvaćaju njen sarkazam. Iako je predsjednica, voli zabušavati, igrati se i zezati se - tj. sve kako ne bi previše vježbala. Ali kada se vrijeme za koncert počne približavati, potiče druge da ulažu više truda i energije u vježbanje.  Ritsu svira bubnjeve jer kaže da su joj cool, i jako ih dobro svira. 

Jako je energična i živahna, i izgleda kao da nikada neće potrošiti svu tu svoju energiju.  Iako ne ispunjava sve svoje dužnosti kao predsjecnica, pokretač je kluba i uvijek potiče članice na aktivnosti. Iako te aktivnosti često ne uključuju vježbanje za koncert nego.. bilo što drugo.. kao što su odlazak na plažu, posjete, ili obične šetnje. Samo da se ode iz škole i dvorane za vježbanje.

  

Uvijek će naći način da se zabavi, pa čak i u vijeme kada moraju požutiti s uvježbavanjem jer su se prije previše zezale. Naći će i način da opisti druge članove i da se svi dobro zabave i provedu. Čak će i glumiti klauna da bi uspjela. Ne doslovno... 

 

- Mio Akiyama - 

 
Možda mi nećete vjerovati, ali Mio je jedan od najpopularnijih anime likova ikad. Prije nego što sam počela gledati anime, po onome što sam prije vidjela na internetu, mislila sam da je ona jako ozbiljan i nezanimljiv lik, ali uopće nije tako. Da paće, potpuno je obrnuto. 
  
Mugi

Azusa

Ovo je post na kojem ću raditi ovaj i sljedeći mjesec, ali malo po malo, i polako.
Očekujte nove slike i nova uređivanja posta, boje i promjene u fontovima.

Ovaj post objavljujem tako da se prisilim da ga što prije završim i objavim cijelog, iako imam stvarno jako puno obveza, ćak više nego prije sve zajedno :/

                By: TecnoQueen

P.S. post nije dovršen 

Post nakon ovog bit će sličan ovom, ali samo o Winx. Bit će jako puno slika koje ćete moći usporediti, nekih videa i opisa o kojima ćete možda moći malo razmisliti dali se slažete sa svim tim što će biti napisano u postu.

A nakon tog posta slijedi post iznenađenja isto sa puno slika, za kojeg će mi trebati malo dulje da ga smislim i još da organiziram sistem nagrađivanja, tako da pratite blog do tada :))  


winx24 @ 09:50 |Komentiraj | Komentari: 0
utorak, prosinac 2, 2014

Znamo da su u zadnje dvije sezone bile dvije transformacije po sezoni. U 5. sezoni su to bile Harmonix i Sirenix, a u 6. Bloomix i Mythix. Slijedeći tu logiku, doći ćemo do zaključka da će i nova 7. sezona imati dvije transformacije. 
Lutkice ovih novih četiriju transformacija, i sve odjeće koje Winxice nose u te dvije sezone odlično se prodaju, tako da nema razloga da i ova sezona nema dvije transformacije i puno nove odjeće. O 7.sezoni znamo nešto, ali ne baš puno, a među time što ne znamo je i izgled novih transformacija i njihova imena. Ja sam siguna da će biti dvije transformacije, a za jednu od njih bi čak i mogli znati kako se zove i kako izgleda, a za ovu drugu samo možda. I to veliki MOŽDA. 
Znači za jednu transformaciju znamo i sada ćete je još malo vidjeti, ali za drugu postoje samo pretpostavke i neke slike za koje nismo sigurni jesu li original. 

      Prva slika neke transformacije 7. sezone koju smo vidjeli je ova ispod. Odpočetka je bilo sumljivo da li je orginalno i odmah se pretpostavljalo da je FanMade.
     Ako ova prva slika nije prava, tj. nije toliko bitna sama slika koliko izgled transformacije. Što znači da, ako transformacija neće izgledati kao ova na slici ispod, gdje su Flora i Bloom, neće izgledati niti kao na svim slikama ispod.  


  --- Moguća 1. transformacija ---

Ovo bi mogla biti prva transformacija 7. sezone, ali za to još nismo sigurni i ne znamo kako se zove.  

 

Ova slika došla je nakon ove prve, i tu vidimo potencijalnu transformaciju 7. sezone, i saznajemo da bi se možda mogla zvati Butterflyix. Ja nekako imam dojam da ova slika ne mora biti prava, ali da bi nova transformacija stvarno mogla ovako izgledati, ali da se baš ova ne mora tako zvati. 

Imam dojam da će ovo biti stvarna transformacija, i da će biti prva transformacije 7. sezone, a da će druga biti ona koju ću vam kasnije opisati i da bi se ta druga mogla zvati Butterflyix, a ne ova. 

 

Moguće je da je transformacije u potpunosti FanMade, ali zanimljivo je pogledati kako bi mogla izgledati, pa makar je i nikad ne vidjeli na TV-u. 

  
 

 
 
  
Ova je slika sigurno FanMade, ali barem možemo vidjeti kako bi ova transromacija mogla izgledati, što i nije za baciti, isto kao i za ostale FanMade slike koje nam prikazuju cijeli izgled transformacije.

 
  
  --- Moguća 2. transformacija -- 

Ova transformacija ne izgleda toliko FanMade kao ona prošla, tj. vjerojum da je ovo prava transformacija 7. sezone i da je to Butterfyix.

    Butterfyix

  

Mislim da bi ovo mogla biti prava Butterflyix transformacija jer čak i, jednim dijelom, liči kao da je inspirirana izgledom lepitra. (Butterfly na engleskom znači leptir). 
Neke od ovih slika ispod su originalne, a neke FanArt. FanMade, tj. FanArt slike su nam ovdije važne da vidimo kako izgledaju cijele transformacije, ili barem oni dijelovi koji se ne vide na ovim original slikama. 

   
 
 
 
 
 
 

 
 
  

  
   

     Čak i ako smo sigurni da će u 7. sezoni biti dvije transformacije, i imamo dostupan izgled nekih dviju transformacija, imamo i probleme oko toga. Za prvu transformaciju uopće nismo sigurni dali je to prava transformacija ili je u potpunosti FanMade.
       Na toj slici piše "Butterflyix" a za drugu transformaciju se isto tvrdi da se tako zove. Ne možemo imati dvije transformacije s istim imenom. To je prvi razlog zašto je ova prva slika sumnjiva. Ali opet, možda je netko samo negdje našao originalne slike, sve ih stavio na ovu pozadinu i napisao Butterflyix. To bi značilo da bi ove slike Winxica mogle biti originalne i da bi ovo stvarno mogao biti izgled nove transformacije, ali da se ne zove tako. 

  

Druga transformacija mi je jako zanimljiva i čini se da će biti lijepa animirana. Ali da će biti lijepa samo u 3D-u jer ima previše detalja koje bi bilo teško prikazati u 2D-u. 

Zato je moj zaključak ovakav: Butterflyix je druga transformacija u 7. sezoni i izgledati će kao na ovoj slici ispod. Biti će ili samo ili većinom u 3D-u. Prije te biti će još jedna transformacija koja bi mogla biti kao ova na prvoj slici, ali ne mora biti. Prva transformacija biti će samo ili većinom u 2D-u i Winxicama će služiti da bi mogle dobiti novu transformaciju koja će biti glavna transformacija sezone. 

Ovaj moj zaključak ne mora biti točan, jer ni ja ne znam previše podataka o 7. sezoni, niti o transformacijama. Ako znate nešto više, pišite na svoj blog tako da svi zajedno saznamo više i o samoj 7. sezoni i o novim transformacijama. 

      Napokon su praznici, što znaći da ću imati više vremena za blog. Cilj će mi biti završiti sve, ili bar većinu postova koje sam započela kroz godinu i objaviti ih početkom sljedeće godine ili postepeno. Isto tako, trudit ću se na vrijeme objavit novosti i nove informacije koje se tiću Winx svijeta i svega što bi se toga moglo ticati.
     Imam problem koji mi se često događa a to je da počnem pisati post o nečemu općenitom, i tada izađe neka novost. Planiram pisati o toj novosti, ali bih i htjela završiti već započeti post, i na kraju ne napravim ni jedno. To je jako loše jer onda jaaako dugo ne objavljujem ništa i imam puno nedovršenih postova. Probat ću završiti jedan od tih postova i objaviti ga, a novosti objavit dok su još nove, a ne mjesec dana kasnije kad svi već znaju o tome, i kad zapravo više nisu novosti.

Nadam se da ove slike nećete kopirati, ali da ćete pisati o ovome kada izađe više informacija. Kada izađe još novosti, pisati ću i ja o tome, ali uvijek netko ima neku informaciju koju ovaj drugi nema, tako da se možemo međusobno nadopunjavati i zajedno znati više.

To bi bilo sve od mene. Komajte, imam u planu ovaj i sljedeći mjerec objaviti dosta novih postova, a to ne mogu ako nisam sigunrna da ste pročitali, a da ste pročitali možete pokazati tako da komate ;)

   By:TecnoQueen winx24 @ 19:05 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare
petak, studeni 7, 2014
 

     Iako sam planirala u osmom i devetom mjesecu biti više na blogu i redovitije pisati postove, taj plan mi nije uspio i gotovo uopće nisam bila na blogu. Ali to već znate, da me nije bilo. Ovaj post pišem zato da provjerim koliko vas blogeraša još ima na blogeru i želite li i dalje nastaviti pisati. 

     Pišite mi komentare jer je to jedini način da znam da posjećujete blog, ali i pišite na svoje blogove bez obzira imate li dovoljno komentara ili ne. Jer, malo mi je glupo prestati pisati ako nema dovoljno komova, ali je i glupo nastaviti pisati ako znaš da baš nitko ne čita. Ali sigurno se nađe uvijek neki prolaznik koji nešto pročita, traži po blogu ili gleda slike, što isto nije na odmet.

         

Ako se netko pita zašto me nema na blogu, odmah ću reći da nisam odustala ili zaboravila na njega. Ali moram reći da ću ove godine moći rijeđe dolaziti i pisati na blogu zbog škole i ostalih obveza, ali ću ipak dolaziti i pisati, i posjećivati i komati vaše blogove. Samo morate nastaviti pisati.U planu mi je ove godine malo obnoviti blog. Obnovila bih ga tako da stavim nove rubrike i linkove za njih koje bi organizirale blog tako da se može lakše snalaziti na njemu i naći ono što se traži, pa tako i čitati starije postove. Ako već neću moći tako često pisati novo, uvijek ima starijih zanimljivih postova koji se mogu pročitati i koji bi bili jednako važni kao i neki novi. Osim ako se radi o novosti, tada nije isto. Ali neki 'informativni' postova u kojima se piše opčenito o Winx svijetu ili nečemu vezanom za to.

Ako zbog nedostatka vremena neću moći završiti rubrike koje započnem, neću ih izbrisati i neću ih nekako drukčije organizirati, nego ću ih i dalje nastaviti pisati ali malo sporije. Mislim da će me te 'rubrike' natjerati da češće pišem, pogotovo kada bih htjela napisati neki kraći i malo nevažan post, pa da ga svejedno napišem i svrstam u jednu od rubrika. A isto tako i da organiziram starije postove da se novi blogeraši mogu lakše snaći na blogu i naći baš one postove ili teme koje ih zanimaju. 

      Nisam imala namjeru pisati ovaj post, i već ću vam unaprijed reći da će biti kratak i zapravo bez nekog velikog cilja. Ali kad sam već počela pisati, da ne potrošim cijeli post sa samo dvije rečenice... prvo ću staviti nekoliko slika za jedan određeni blog, a nadam se da će autori slike vidjeti i da će ih moći preuzeti i koristiti na svom blogu.

[Kliknite na svaku sliku da vam se otvori]

       - Slike za
  WinxBloomMusaSimmers - 

 
Tražile ste me sliku Bloom, Muse, Stelle i Flore u Caffee stilu, ali u stajaćim pozama. Nisam nikako mogla naći kvalitetne slike Stella i Flore u tom stilu, tako da sam vam napravila ovakvu sliku, nadam se da je i to u redu. Ako nađete dobre slike Stelle i Flore, možete mi ih poslati pa ću vam ispočetka napraviti slike kakve ste tražile. 

Ispod je ista slika, samo s natpisom. 
   
A ovo je sa svim Winxicama. Nju sam zapravo napravila za sebe, ali možete je i svi vi koristiti. 
 
Pošto nisam našla Florinu i Stellinu sliku, ovo su samo Bloom i Musa u stajaćem Caffee stilu. 


Ova je valjda onakva kakvu ste tražili, iako mi nije bilo lako nači sliku Muse u ovakvoj kvaliteti. 
   
A ovo je ista ta s natpisom. Ako vam se ne sviđa natpis, napišite mi točno kakav želite, i takav ću probati napraviti. 
 
Imam osjećaj da sam istu ovakvu sliku već napravila, ali sam isto imala osjećaj da bi je htjela ponovno napraviti. 
  
 

I mislim da je to sve što ste tražile.
Stvarno oprostite što mi je trebalo ovako dugo da napišem i objavim ovaj post, a s postom i slike...  
 
     U zadnje vrijeme, a i inače na blogu, se često moram ispričavati jer nešto nisam napravila ili nisam komala neki post. Iskreno, ja bih rado dugo bila na blogovima, sve pročitala i pisala duge komove, ali jednostavno nemam vremena ili nemam prilike. Uvijek se nađe nešto u tom trenutku bitnije ili da baš tada moram nešto drugo napraviti. Ja jako volim Winx, ovaj blog i Winx zajednicu na blogeru, ali ne mogu zbog toga zapustiti sve drugo. 

     Zato se ispričavam što vam nisam komala sve postove, čak ni jednu rečenicu što nisam napisala, ali sam pročitala sve postove i mislim da jako dobro pišete i stvarno mi se jako sviđaju vaši blog. Samo nastavite pisati i biti ćete još bolji. 

        


Ako još niste, posjetite blog:
  TheSimsWinxClub 
http://thesimswinxclub.bloger.hr/ i ostavite koji komentar. :) 
Blog je posvećen Winxicama Musi i Bloom, ali i igri Sims.
Za njih su bile ove prethodne PNG slike, ali one bez natpisa možete i vi ostali koristiti. 


Posjetite:
  Winx Club Teen Girls 
http://adventureworld.bloger.hr/
Blog je posvećen Winxu i svemu ostalom što zanima autoricu.

 Jedan isto tako odličan blog je i Winx Club Teen Girls koji je na blogeru dosta dugo. Uvijek možete naći neku zanimljivu originalnu priču, zanimljivosti koje nisu vezane samo za Winx ili za 'teen stvari', nego nešto puno više, kao što je recimo egipatska mitologija. 

Žao mi je što ti nisam puno komala, ali sad ću ti priznati da jako volim tvoj blog, jako je zanimljiv i svaki puta me iznenadi kako su dobri i ne 'obični' tvoji novi postovi. Podsjeti me kada imaš novi post, i probaj me nagovorit da ti komam. Jer večinom čitam postove preko mobitela, a tada ne komam, a kada se domognem kompa jednostavno zaboravim na komanje.  

Posjetite:
  Winxice-mff
http://winxice-mff.bloger.hr/ 
Blog je posvećen Winxici Stelli. 

Blog koji je nedavno proglašen 'aktivnim' u zadnje vrijeme i nije tako aktivan. On ima manje postova od prethodna dva, ali to ne znači da je manje vrijedan.
Još uvijek ne znam zašto točno autorica ne piše, ali je često viđam na chatu ovog bloga, što znaći da ipak nije odustala od bloga, što ne? To je novi blog, Winxice-mff.

Posjetite i komajte:  
  Winx684
http://winx684.bloger.hr/


Jedan skroz novi blog kojemu je autorica još davno prije bila na blogeru i koja je već dobro upoznata kako ovdije sve funkcionira. Sigurna sam da će i njen blog dobro napradovati i imati puno posjetitelja i komentara, iako je blog sada tek na početku.
Za sada su na blogu dva zanimljiva posta tako da budite sigurni da ste ih provjerili. To je Blog Winx684 iliti Winx Stella Fashion.

   

Ovo inače nije trebala biti lista aktivnih blogova koju sam još prije obečala napravitil. Ovo je samo vrlo štur i sažet, i zapravo nije pravi popis. Pravi, veliki i opsežni popis napravit ću neki drugi put sa svim pravim i potpunim opisima, i sa još mnogo drugih poluaktivnih, i drugih dobrih blogova. 
Ako sam išta krivo napisala, ili nešto što ne želite da piše o vašem blogu ili nećem drugom, javite mi u komentarima i ispravit ću.
 Nemojte misliti da još dugo neće biti novog posta i da zbog toga ne trebate posjećivati blog. Imam još 4 skoro dovršena posta koja mi se sada nije dalo dovršavati, i još puuno puno započitih postova u kojima još ništa nema napisano, nego su tek ideje i postovi koji čekaju da ih napišem. Zato se nemojte bojati da ću u potpunosti zapustiti blog i da neću više dolaziti. Zato i vi budite češće na blogu i pišite. 

 

Dat ću vam par hintova da probate pogoditi nekoliko novih postova. 

Hinovi za još NEZAPOČETE postove
- dva su o transformacijama
- jedan je o transformaciji 5. sezone
  a jedan o nekoj od sezona prije
- jedan je vezan za vampire i vukodlake
- jedan je kviz
- jedan je o Musi i nekakvim promjenama
- jedan je o concept artu
- jedan bi trebao imati hrpu slika iz jedne sezone
- jedan je preteča posta 'Kako su Winxice izgubile Sirenix' 
- jedan je nekakva kolekcija
- jedan je o Tecni i jednoj nelogičnosti 
- jedan je malo povjesan 
- jedan je o nekim web stranicama povezanim s Winx

I ima ih još nekoliko, ali ne mogu vam otkriti baš sve, zar ne? 
Obavezno mi pišite koji vam se od ovih čine zanimljivima tako da, koji hint dobije više glasova, njega Ću prije napisati.
Ovi hinotovi služe da pokušate pogoditi o čemu će se u postu raditi, i ako pogodite točno, dobit ćete nagradu! 
Zato pogađajte, i pišite što vam se čini najboljim za budući post. 

 

Hintovi za SKORO DOVRŠENE postove 
- jedan sam već prije spominjala
- jedan je vrlo raznolik u kojem je potrebno malo teksta
  jer se sve čuje na pokretnim slikama
- jedan je o jednim posebnim stvorenjima
- jedan je o novom početku

Probala sam da hintovi za skoro gotove postove budu teži, tako da vam ih je teže pogoditi i odgonetnuti. Ali to ne znači da je nemoguče. Samo treba malo mučnuti glavom i mogli biste znati.

Ako pogodite točno, dobit ćete puno veću nagradu nego za hint za nezapočeti post. 

 

* Za pogađanje za hint o nezapočetom postu imate neograničen broj pokušaja.

* Za pogađanje za hint o skoro dovršenom postu, imate po jedan pokušaj za svaku natuknicu.

Probajte pogoditi i pišite mi što vam se od ovoga čini najzanimljivije i s čime da se požurim s pisanjem. 

 

Nisam mislila da će post biti ovako dug. Ima malo teksta, ali dosta slika, tako da izgleda dosta drugo. A zapravo to i nije tako malo teksta.
Ovo je jedan od onih 'praznih postova' o kojima sam pričala još prošle godine, ako je itko pročitao taj post i još se toga sjeća, hehe. Ako ne znate o čemu pričam, slobodno potražite taj post, samo ne znam kako ćete ga naći jer se tako ne zove. Ali zapravo nije toliko ni važno.

 

Post moram privesti kraju jer nemam više vremena, tako da ću vam pisati kad skupim što više prijedloga i kad vidim što želite da najprije pišem. 

   By: TecnoQueen winx24 @ 15:19 |Komentiraj | Komentari: 43 | Prikaži komentare
Tecna
 
Flatch big one
Od 28.07.2010.
free counters
Glasaj za mene
Glasajte za ovaj blog da bude među najboljim blogovima.
Podržite winx na Balkanu...

Arhiva
« » vel 2015
 • p
 • u
 • s
 • č
 • p
 • s
 • n
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
winx24
 
Watch winx online
4kids and Nick 1.-5. season 
4kids                 
1.-4. season
Rai       
movies, 1.-4. season

Croatian           
1.-5. season
Anketa
Kako ste prvi puta došli na ovaj blog?


Sweet Tecna
Brojač posjeta
156946
Tecna Smile!
Anketa
Po vama, dali je ovaj blog popularan?


Strelica Tecna
Winx Club - Tecna
Tecna
copy

Anketa
Koliko volite svoju naj winxicu?

Od - 24.06.2013.
Flag Counter
Anketa
Što želite za 7. sezonu?


Index.hr
Nema zapisa.