Winx24 :TecnoQueen: Ovaj blog posvećen je Tecni
Winx24
Anketa
Kako vam se sviđa moj blog?


TecnoQueen
Blog na Blogeru:
Anketa
Koja vam je Winxica najdraža?


Anketa
Zašto vam je vaša naj winxica naj?


Tecna Sirenix
Anketa
 photo voliteTecnu_16_6_aa_zpsb2321113.png __Volite li Tecnu? __
Anketa
Kako vam se sviđaju postovi bloga?

Tecna Mermaid
Tags
free counters
Anketa
Koliko volite winx?

Anketa
Jeste li stalni posjetitelj ovog bloga?
Tecna Season 1
Anketa
Što mislite o 5. i 6. sezoni?
Čitajte Winx stripove
Nema zapisa.
World of Winx igrica
Nema zapisa.
hh
Nema zapisa.
Dobrodošlica!


Dobro došli na moj blog. 

Ovaj blog posvećen je posebno Tecni, ali je i o ostalim Winxicama.
Nadam se da ćete uživati...
I ostaviti komentar...

Slično Winxu, možda?
 

Znate li za tag "Slično Winxu" na ovom blogu? 

"Slično Winxu" je tag u kojem, s vremena na vrijeme, objavljujem postove vezane za neke druge crtiće, anime ili filmove koji su po nečemu slični Winxu. 

Već sam napisala nekoliko postova u tom tagu, a za sljedeći bih htjela pisati o animeu Black Rock Shooter koji je puno ozbiljniji od Winxa, i dosta stariju publiku. 

Pogledajte ovaj video, i recite mi dali vam se, onako, na prvu barem donekle sviđa video, i dali bi htjeli da pišem o tome, kao nešto što bi vam se moglo svidjeti, ili vas zanimati, jer je po nečemu slično Winxu'? 
Akatsuki no Yona

        Akatsuki no Yona  iliti   Yona of the Down 
Trenutno mi najdraži novi anime.

Kako se život princeze okrenuo naglavačke. Morala je pobjeći iz dvorca da bi sačuvala život, promijeniti način života da bi preživjela, i pronači saveznike da bi se mogla boriti. 

I sve se na kraju pretvorilo u zanimljivu i hrabru pustolovinu.
    Prije [slika]     Poslije [slika]      Cijela ekipa [slika]
Tecna Butterflix
Blog
ponedjeljak, travanj 27, 2015
 

Jeej, našla sam novi način kako staviti video u post. Ako se sjećate, u nekom od nedavnih prošlih postova napisala sam da mi neće staviti video preko html koda u post, i stvarno sam se brinula da više neću moći stavljati video, ali evo, sad sam našla riješenje.

Ali nije to razlog zašto pišem ovaj post.

      

     U ovom videu možemo vidjeti nove slike sedme sezone, tj. vidimo točno kako će izgledati nova transformacija, Butterflix. Video je izašao još prije par dana, ili više, ali pošto nisam bila u toku niti na blogovima, tek ga sad stavljam, pa se nadam da će vas zanimati ove slike transformacije, pogotovo ako ih još niste vidjeli. 
Istina je da smo u traileru (o kojem nisam pisala  ) vidjeli više Butterflix slika, ali i na ovima se može dosta vidjeti kako će transformacija izgledati, pogotovo što možemo vidjeti cijelu transformaciju u jednoj slici. 

      Po pogledajte slike iz ovog videa, meni je jako zanimljivo jer vidimo kako transformacija točno izgleda. Na neke sam stavila link da ih možete otvoriti i pogledati veće, ali sigurna sam da neki od vas znaju i kako otvoriti i kopirati sliku, čak i kad je zaštita kopiranja na blogu.  

  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
[kliknite na sliku ispod da vam se uveča]
 
 
 
  
 
 
 
 
 
[kliknite na sliku ispod da vam se uveča] 
 

 -- Izrezane slike -- 

     Pošto mi je previše posla stavljati linkove na sve slike da ih možete sve otvoriti (hehe), a na blogu se ne vide baš dovoljno velike slike, izrezat ću neke tako da možemo bolje vidjeti kako izgleda transformacija. 

 
 
 
 
  
 
 
 
 

I sad slijede isječci iz meni najdraže slike iz ovog videa: 

 
 
 

Ok, ova Tecnina slika gore, Tecna Butterflix, ova u tamnoj pozadini; mislim da mi je to postala jedna od najdražih Winx slika općenito, ikad.        
Ostale postove koji su vezani za Butterflix pogledajte ovdje: 
[Butterflix tag]


    Htjela sam još staviti i novi trailer 7 sezone (nije baš novi, vjerojatno ste ga već i vidjeli, ali sam rekla pisati o njemu), i htjela sam staviti slike i opise tog trailera, ali to ću ipak ostaviti za neki drugi post. 
    U ovom postu sam samo htjela staviti ove slike, i ništa previše ne dužiti (iako to uvijek namjeravam ali nikad ne ispadne tako), i sad će tako očito i biti. Ubrzo očekujte novi, i to zajednički post, koji ćemo napisati Arijana, s AdvantureWorld bloga i ja, o vjerojatno već znate ćemu, ali ako ne znate, onda vam neću reći hehe. 

I sad bi napokon trebala imati malo više vremena, tako da ću biti više na blogu i završiti i objaviti postove koje sam počela. Ovo je trebao biti kratak post, a i nemam više ništa posebno za napisati. Podsjetite me u komentarima ako sam još nešto trebala napisati ili sam zaboravila. Tako da je to sve. 


     By: TecnoQueen

 

P.S.

     I sad kad je post već gotov, i kad sam stavila potpis i slike i sve, sjetila sam se još nečeg. Kako vam se sviđa ideja da obnovim tag "slično Winxu" i da napišem nešto o animeu Black Rock Shooter. Ako vas animei ne zanimaju, nema veze, možda će vam biti zanimljivo pročitati o nečemu što je slično Winxu, ali što se i razlikuje po puno toga. 

     To mi je dosta važno da znam dali vam se sviđa ta ideja i što mislite, pa mi molim vas napišite u komentarima. I to dali uopće gledate slike i videje što stavljam u html.
Isto tako, zanima me, jeste li pogledali video i slike koje sam stavila u ovaj Yona of the Down html? To me isto jako zanima, pa ako vam se da, napišite mi u komovima.

Black Rock Shooter
likovi [slika] 
fanart [slika] [slika] 

Yona of the Down 
neprijatelj [slika]
svi likovi [slika] 

glavni lik, Yona, od razmažene do snažne princeze:
[slika1] [slika2] [slika3] [slika4] [slika5]Znači, sažeto, postavljam vam dva pitanja. Odgovorite mi u komentarima.

- kako vam se sviđa ideja da pišem o nečemu što je slično Winxu?
- gledate li slike i videje koje stavljam u html iznad postova?

Dosta mi je važno, pa ako bi mogli odgovoriti u komentarima :)  

  
Znam da sam vam dosadna sa svim tim, ali eto, moram pitati i moram napisati :)  
winx24 @ 15:33 |Komentiraj | Komentari: 15 | Prikaži komentare
nedjelja, travanj 19, 2015


Ovo će biti brzinski post, stvarno brzinski i kratki, nažalost. 

U zadnje vrijeme sam imala nekih problema s internetom i internet pretraživaćem (browserom), i nikako mi nije htio očitati bloger.hr

 

Kada odete na bloger.hr, ova slika bi vam se trebala makunti u roku od 5 sekundi, ali meni ostaje i po pola sata, tj. zapravo se nikad ni ne očita :( 

Ni prije mi nije htio očitati bloger.hr na mom browseru i kompu, pa sam postove i komove pisala na drugom browseru, ili na drugom kompu. Ali nakon nekog vremena ni jedan browser na mom kompu nikako nije htio očitati bloger.hr, a drugi komp je imao problema s internetom, tako da uopće nisam mogla uči u bloger.hr i pisati postove.

Uz to, imala sam i jako puno obaveza u školi i učenja, pa ni zbog toga nisam bila puno na blogu.  Ali u ovom postu se ne želim ispričavati što me nema na blogu, jer to doslovno radim u svkom postu, koji su dosta rijetki, ali ipak češći nego prošle godine, kad pogledate.

Nadam se da drugi Winx blogovi neće prestati objavljivati postove samo zato što ja ne pišem često i što im ne komam previše :( ali postove sve čitam. Stvarno ću se potruditi i komentirati svima :)

Imam već nekoliko postova koji su skoro gotovi, i možete ih očekivati u 5. mjesecu.
Znači, u 5. mjesecu novi postovi.

          

     I još nešto, jako mi je drago da je Arijana s bloga adventureworld.bloger.hr zavoljela Anime K-on zbog mog posta s bloga. Arijana, taj post nije bio skroz gotov kada sam ga objavila, tako da ću ga uskoro skroz završiti i ponovno objaviti, pa se nadam da će ti se još više svidjeti. Ako imaš kakvih prijedloga što bi trebalo još staviti u post, javi mi, jer sam sigurna da znaš više o K-on animeu nego ja. 

         

     Posebno se nadam da će Slatki i Čopi, s bloga thesimswinxclub.bloger.hr nastaviti s pisanjem bloga, pogotovo sad kad su stavile novi prekrasni dizajn na blog, i kad mi je stvarno krenulo s pisanjem dobrih postova. Bilo bi mi stvarno žao kada bi sad prestale dolaziti na blog. Evo, obećajem da ću više dolaziti na vaš blog, i blogove općenito, i komati vaše postove, reći sve što mi se sviđa, a što mislim da bi mogle popraviti, tako da vam blog bude još bolji. Sretno s blogom. 


Ovim postom sam samo htjela reći da me, ovaj put, na blogu nije bilo jer sam imala problema s interenetom, i sad kad se obaveze u školi malo raščiste, objavit ću nove postove koji su skoro spremni i gotovi. Zato nemojte napustiti blogove i ovaj blog ;) 

     By: TecnoQueen 
 


winx24 @ 20:40 |Komentiraj | Komentari: 19 | Prikaži komentare
nedjelja, ožujak 22, 2015

     Vjerojatno većina vas već zna da je/će Netflix licencirao/licencirati novu Winx spin-off seriju, World of Winx, i zato vam neću ništa posebno sada pisati o tome, možda neki drugi puta ako mi u komentare napišete da ipak ne znate puno o tome. Ali sada ne mogu o tome pisati. Našla sam jednu vrlo vrlo zanimljivu i dosta važnu vijest koju sam jednostavno morala odmah napisati i objaviti na blog.

     Vijest nije baš tako nova i možda su je neki od vas već vidjeli, ali na Winx stranicama je objavljena tek nedavno, a ja sam je tek danas vidjela.

     Još 8. siječnja, održan je intervju sa Iginiom Straffijem, originalnim tvorcem Winx Cluba, u kojima je otkrio neke buduće planove Rainbowa za Winx Club.

         

        Ovo je prijevod tog intervjua:

     --'Spin-off' za stariju publiku--

„Koji projekti su vam trenutno na rasporedu?“

Iginio Straffi: „Jedan od projekata je 'spin-off' serije o svijetu Winxa, sa zrelijom animacijom i izgledom, i priče koje su prigodne za stariju publiku.“

„Male Winxice će odrasti?“

Iginio Straffi: „U neku ruku, da, ali Winxice su zapravo već starije od publike. Recimo da ciljamo na starije gledatelje za ovu seriju. 

     --Igrani film—

„Što se tiče igranog filma, što je s njim?“

Iginio Straffi: „Postoji interes nekih produkcijskih kompanija iz Hollywooda. Trenutno, u fazi smo screenplaya.“ 

„Na koju publiku ciljate?“

Iginio Straffi: „I ovdije također, ciljamo na što je veću publiku moguće.“

  

   Što možemo zaključiti: 

1. Spin-off

- nigdje u intervjuu se ne spominje da je novi spin-off World of Winx za koji znamo da izlazi sljedeće godine na Netflixu, ali najvjerojatnije je

- zrelija animacija/grafika. Pa ovo su odlične vijesti. Znači da nova Winx serija neće više biti tako bebasta kao 5. i 6. sezona, nego sa animacijom i grafikom prikladnijom za starije, a ne za najmlađe gledatelje

- Rainbow ipak nije zaboravio na nas starije fanove. Tu podrazumijevam i one koji su godinama stariji, ali i one koji su Winx gledali i pratili prije nego je 5. sezona počela

- priče tj. radnja će biti prikladnija za stariju publiku

- ciljaju na što veću publiku, što znači da glavna publika više neće biti male curice, nego nešto starija publika. Ovo ne mora značiti da će biti za starije, npr. starije od 15 godina, jer Winx nikad nije bio takav. Meni bi bilo dosta samo da bude za publiku koja je oko 12 godina, kakve su bile prve četiri sezone

2. Igrani film

- to znači pravi film, s pravim glumcima

- o ovome se pričalo otkako je 4. sezona počela još oko 2009. godine, ali ovo su prve vijesti od tad

- postoji interes za Winx Club film od produkcijskih kompanija, i ako ne odustanu, snimat će se Winx igrani film

- već je počeo rad na ovom igranom filmu

- ciljat će se na stariju publiku, tj. na što veću publiku moguću 

  
(ovo nisu glumci novog filma, nego dosta stara slika iz... hm.. mjuzikla ili neke predstave, ili samo cosplay) 
     Dugo nisam mogla napisati ništa na blog, niti post, niti sam komala ikome :( Već dugo govorim da ne stignem, i da jednostavno nemam vremena biti na blogu jer imam previše obveza i drugih stvari koje moram obaviti. Sa školom i takvim 'važnim' obvezama se izvlačim već dosta dugo, ali istina je da zbog toga ne mogu biti stalno na blogu. Nekad dođem na chat, pročitam vaše postove ili promijenim koju sliku na blogu. Nekad vam ne komam, a stavim nešto novo na blog, tj. očito je da sam našla vremena za blog, ali eto, vama nisam komala. Nemojte se ljutiti što vam nisam ostavila komentar, došla sam na blog na koju minutu da vidim što ima, bila malo na chatu i objesila novi html, ali to ne znači da planiram biti dugo na blogu i da mogu pisati dugačke komentare ili postove. Jer meni stvarno jako dugo treba da napišem post ili komentar. Vaše postove uglavnom čitam preko mobitela preko kojeg ne mogu komat, a kad hocu komat preko kompa, moram ponovno pročitat post, a za to često nemam vremena. 

To nije sve što sam htjela reći, ali polako ostajem bez slobodnog vremena, i moram iči.
Nemojte se ljutiti što vam ne ostavljam komentare, i što dugo nisam ništa pisala :)   By: TecnoQueen  winx24 @ 13:03 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare
Flatch big one
Od 28.07.2010.
free counters
Glasaj za mene
Glasajte za ovaj blog da bude među najboljim blogovima.
Podržite winx na Balkanu...

Arhiva
« » lip 2015
 • p
 • u
 • s
 • č
 • p
 • s
 • n
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
winx24
 
Watch winx online
4kids and Nick 1.-5. season 
4kids                 
1.-4. season
Rai       
movies, 1.-4. season

Croatian           
1.-5. season
Anketa
Kako ste prvi puta došli na ovaj blog?


Sweet Tecna
Brojač posjeta
158034
Tecna Smile!
Anketa
Po vama, dali je ovaj blog popularan?


Strelica Tecna
Winx Club - Tecna
Tecna
copy

Anketa
Koliko volite svoju naj winxicu?

Tecna Mythix
Od - 24.06.2013.
Flag Counter
Anketa
Što želite za 7. sezonu?


Index.hr
Nema zapisa.