Winx24 :TecnoQueen: Ovaj blog posvećen je Tecni
Winx24
Dobrodošlica!


Dobro došli na moj blog. 

Ovaj blog posvečen je posebno Tecni, ali je i o ostalim winxicama.
Nadam se da ćete uživati...
I ostaviti komentar...

Blog
petak, srpanj 4, 2014

U postu Bloomix napisala sam samo okvirno da su Winx izgubile svoje Sirenix moći zbog Seline i njezinog Legendariuma. Ali nisam ništa objasnila niti napisala kako se to dogodilo.

Neki su me u kometarima već pitali kako su one to samo tako odjednom izgubile tako super jake moći, tako da ću napisati post o tome. Ovaj post neće biti nešto posebno dugačak niti opširan, jer i sama tema je dosta jednostavna, i sve se zapravo dogodilo u nekoliko sekundi.

 
(kliknite na sliku)

Da, moć koju su tražile gotovo pola 5. sezone i zbog koje su riskitale gubitak svoje magije zauvijek, nestala je u nekoliko sekundi zbog mlade vještice koja se taj isti dan tek upisala u školu.

Zvuči vam neistinito ili nevjerojatno? Ali istina je... nažalost.

 

          - Kako su Winxice izgubile Sirenix -

Winxice su došle u sukob sa Selinom u Mračnom tornju, i to prvi dan kada se ona upisala u tu školu za vještice.

 
 
 

Selinin Legendarium uspostavio je štit koje Winxice svojim moćima nisu mogle srušiti niti probiti. 

  

Legandariumov štit odbio je moći Winxica nazad na njih i transportirao ih izvan Mračnog tornja. 
Taj štit oduzeo je Winxicama sve njihove moći, pa tako i Sirenix transformaciju

 
 

Zbog Legendariuma transportirale su ze izvan Mračnog tornja, bez snage, i izgubile svoju transformaciju, ali i sve svoje magične moći. Ostale su u potpunosti bez magije. 

Samo Bloom nije izgubila svoj Sirenix jer je njezina moć Zmajeva vatra koja se ne može ugasiti niti oduzeti. 

Pogledajte na ove dvije slike, na prvoj imaju Sirenix, a na drugoj već nemaju nego su u obićnoj odjeći. 

 
  
(Kliknite na ove dvije slike iznad da ih bolje vidite)

Ali ne brinite, nisu pale na tlo, dočekali su ih specijalisti

 

Zbog Selene tj. Legendariuma vile su ostale bez čarobnih moći i zauvijek izgubile Sirenix. 
          - I dalje ćemo moći vidjeti Sirenix - 

   - Daphne Sirenix - 

     Sirenix nije zauvijek izgubljen. Istina je da ga Winxice više ne mogu koristiti, ali i dalje ćemo ga viđati u epizodama. Ima ga Daphne. Neznamo hoće li ona dobiti kakvu novu transformaciju, ili ćemo je uvijek vidjeti u Sirenix, ali za sada je ona jedina koja je zadržala i koja može koristiti te moći. Naravno, tu govorim o vilinskom Sirenixu.

   - Trix Dark Sirenix - 

      Dark Sirenix koji imaju Trixice je nešto drugo, ali one ga nisu izgubile nego su dobile novu transformaciju. Nije poznato kako se ta najnovija transformacija koju su Trix dobile u 6. sezoni zove niti koji je točno izvor moći iz kojeg su ga dobile, ali Dark Sirenix iz 5. sezone više ne koriste i od sada ćemo ga viđati samo kako Daphne koristi Sirenix.  
   - Winx Sirenix - 

     Sirenix je transformacije 5. sezone (isto kao i Harmonix). Tvorci Winxa su vjerojatno namjeravali raditi po dvije transformacije u jednoj sezoni, tako da Sirenix nikako nije mogao izdržati još jednu sezonu, nego su ga zamijenile dvije nove transformacije iz 6. sezone, Bloomix i Mythix. 
   - Zašto je ovo sve važno -

     Zašto sada pišem o Sirenixu kada je cijela 5. sezona već prošla, a i nova 6. je već na izmaku. Ako ste pročitali zadnjih nekoliko postova, ili općenito pratite Winx blogove, znate da u devetom mjesecu (točnije 4.9.2014.) izlazi novi Winx film: The Mystery of the Abyss. Iako će film izaći nakon 6. sezone u kojemu Winxice više nemaju Sirenix, radnja je smještena odmah poslje 5. ali prije 6. sezone kada još uvijek imaju Sirenix.

Što znaći da Sirenix nije zauvijek zaboravljen i da ga se nije potrebno prisjetiti, nego ćemo ga uskoro vidjeti u najnovijem filmu. 


U novom filmu koji izlazi u rujnu Winxice će imati Sirenix.

     - Ono što je zapravo bitno - 

Kada ste sad već došli do kraja posta, pročitajte ono što sam zapravo htjela reći svime ovime do sada, tj. ono što je zapravo bitno :::: 

    Winxice su Sirenix izgubile u jednom potezu, doslovno u jednom kratkom trenutku, a tražile su ga gotovo cijelu 5. sezonu i riskirale gubitak svih svojih magičnih moći zauvijek. Napokon su pronašle sve što im je bilo potrebno da bi osvojile novu transformaciju, ali ni tada nisu bile dovoljno jake da pobjede Trixice koje su tada imale Dark Sirenix i Tritanusa koji je zbog nafte postao jači nego ikada. Na kraju su ipak uspjele pobjediti Tritanusa i zatočiti ga u zatvor u Omega dimenziji, ali Trixice su pobjegle i vraćaju se u sljedećoj sezoni.

    U toj novoj sezoni pojavila se jedna mlada vještica koja se tek upisala u Mračni toranj, a kasnije se uspostavilo da je sa Zemlje i stara Bloomina prijateljica. To je Selina koja je uz pomoć svog Legendariuma u samo jednoj sekundi uspjela oduzeti Winxicama Sirenix, ali i sve njihove magične moći. Samo Bloomine moći nisu nestale i ona je jedina zadržala svoj Sirenix. Winxice se nisu previše opterečivale što su sada bespomočne bez svoje magije nego su gotovo odmah našle način kako mogu vratiti svoju magiju. Ali nisu mogle vratiti Sirenix koji su tražile cijelu sezonu i žrtvovale sve što su imale.

    Bloom je svakoj Winxici dala dragulj koji sadržava dio njezine Zmajeve vatre pomoću kojega mogu ponovno probuditi svoje moći i magiju. Da bi to uspjele moraju učiniti jedno dobro djelo ili pokazati svoju hrabrost i da su dostojne posjedovanja Zmajeve vatre. Kada učine to djelo, dobivaju novu moć, Bloomix, i tako im se vraća sva njihova magija. Sirenix je zaboravljen. 


Na taj način su se tvorci rješili transformacije 5. sezone, Sirenixa, i upoznali gledatelje sa skroz novom transformacijom 6. sezone, Bloomixom. 

   By: TecnoQueen winx24 @ 20:10 |Komentiraj | Komentari: 15 | Prikaži komentare

     Ovaj post nema neki određeni smisao i nije ovdje da bi se nekome svidio ili da bi skupio puno komentara. Vidjela sam da na internetu nema ovakvih 'concept' Winx Sirenix slika, a one koje su bile imale su na sebi potpise ili nisu bile PNG. Zato sam odlučila izdvojiti vrijeme i napraviti kolekciju ovih Sirenix slika koje su sve jednake, bez potpisa i PNG. 


Na svakoj slici je link, tako da kada je kliknete, otvorit će vam se veća slika i moći ćete je kopirati

   Winx Sirenix Images
   PNG
 


 

Flora
Tecna
Musa
Stella 
Aisha
Bloom

   (click on the image) 


 
 

 

 
 


   By: TecnoQueen 

winx24 @ 09:40 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
subota, lipanj 7, 2014
     
     Ovo je negdje već četvrti post o novom Winx filmu, i zato bi vam se mogao činiti nezanimljiv i bezveze, pogotovo jer već mjesec dana nije bilo novog posta, i onda kad konačno i dođe novi,  i to sličan kao oni što već tako dugo stoje na blogu. 
     Post je o novom filmu, ali nije skroz sličan kao prošli. Ima nešto drukčije i novo, što možda i niste vidjeli ako niste pratili druge blogove.

Već sam pisala i već znate da se film zove The Mystery of the Abyss, i da će u njemu neprijatelji biti Trixice, Tritanus i Politea, a i po slici ispot očito je da će Wincice imati Sirenix. 

          Pogledajte bolje ovaj poster ispod. 
      Posebno se usredotočite na njihova krila.


Izgledaju li vam njihova krila drugačije nego što su bila u  5.sezoni?     Vidite li razliku u krilima od 5. sezone? 

 

Glavno pitanje je,  hoće li Winxice stvarno imati takva krila u Sirenixu, ili su to samo slike na posteru. Jer takva krila nemaju u 5. sezoni, a to je ista transformacija i nema razloga da se krila mijenjaju.

          - Možemo pretpostaviti da će moći mijenjati svoja Sirenix
            krila, kao što su Believix krila postajala drukčija kada su
            koristeile Loovix ili Zoomix, ali ne vjerujem da je o
            tome riječ.

Prije nego je 5. sezona izašla, autori su imali u planu da Sirenix krila budu ovakva kakva su na ovom posteru za film. Ali su vidjeli da bi im bilo teško animirati takva krila jer imaju jako puno detalja, pa su ih promijenili u krila kakva sada imaju u 5. sezoni. Što znači da ova krila zapravo nisu ništa novo, niti da su ove slike nove, nego da je to zapravo  prva ideja kakva bi Sirenix krila trebala izgledati. Zato možemo odbaciji teoriju da su ovo skroz nova krila smišljena samo za film.

Ali zašto su onda ta stara Sirenix krila stavili na poster za skroz novi film? 

 
Ovo je jedna scena iz trailera za Winx movie 3 u kojem se vidi da će vile imati Sirenix sa krilima kakva su imala u 5. sezoni. 

Zašto bi zamijenili krila tako najdenom? 
   Istina je da su im možda ova druga krila ljepša pa su ih željeli staviti na poster da privuku publiku, ali opet, to nisu ista krila. Ova rasprava oko običnih krila možda i zvuči glupo, ali tako nešto me može biti u potponosti zanemareno. Ipak je to Winx i novi film koji smo dosta dugo čekali. 

Zašto bi onda samo tako promijenili krila? 

   Može biti i da je neka greška, ili da su namjerno izabrali i napravili te drugačije slike. A nikad ne znamo, možda ćak taj poster niti nije pravi i originalni poster za novi film. Ali opet, postoje i druge PNG slike Winxica u istoj animaciji kao i na posteru, sa takvim krilima.                     Pogledajte i usporedite krila kakva su
                       na  posteru i kakva su u 5. sezoni.


  
 

     Očito je da su iz nekog razloga stavili krila koja su prva dizajnirali za Sirenix, ali ih nisu koristili u epizodama. Ali kada su već napravili cijelu sezonu s jednim krilima, zašto od jednom pustiti na internet slike s drugima, i još te iste slike stavili na poster za najnoviji film... 

     Kada izađe film ili neki novi duži trailer, znat ćemo za sigurno koja će krila imati, i kada izađe pravi poster za koji ćemo biti sigurni da je originalni, hoće li i na tom posteru imati drukčija krila.     Ove PNG slike s novim krilima izašle su tek nakon trailera za film i nakon što je izašao ovaj poster. Da na posteru nisu ta nova krila, vjerojatno ne bismo ni saznali kakva su prva Sirenix krila trebala biti.  Sada barem znamo kakva je bila prva ideja za Sirenix. 

Nije toliko važno da imaju drukčija krila na nekom posteru za koji nismo ni sigurni je li original, nego da imamo nove PNG slike sa Sirenixom kakav je trebao biti.


 
 

Nemojte zaboraviti da film izlati 4.9.2014. Uborzo nakon toga ćemo ga moći gledati na internetu, a možda se brzo pojave i engleski titlovi, ali sigurno neće odmah doći u hrvatska kina. 

Ovo je jedna od ne previše maštovitih ideja za post koju sam odlučina napisati, ali ne znam kada ću ponovno pisati. Imam još puno ideja, ali se bojim da su dosta neznačajnije od ove, ali nači ću vremena da nešto od toga napišem. Neke postove već imam djelomično napisane, tako da će novi post sigurno doći. 

Komentirajte post i napišite mi što mislite o novim krilima, koja će stvarno biti u filmu, i zašto su ih stavili na poster. 

                By: TecnoQueen


winx24 @ 11:43 |Komentiraj | Komentari: 17 | Prikaži komentare
Anketa
Slažete li se s idejom za OBFC?TagCloud
Flatch big one
Od 28.07.2010.
free counters
Glasaj za mene
Glasajte za ovaj blog da bude među najboljim blogovima.
Podržite winx na Balkanu...

Arhiva
« » srp 2014
 • p
 • u
 • s
 • č
 • p
 • s
 • n
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
winx24
 
Watch winx online
4kids and Nick 1.-5. season 
4kids                 
1.-4. season
Rai       
movies, 1.-4. season

Croatian           
1.-5. season
Brojač posjeta
153833
Tecna Smile!
Anketa
Po vama, dali je ovaj blog popularan?


Strelica Tecna
Winx Club - Tecna
Tecna
copy

Od - 24.06.2013.
Flag Counter
Index.hr
Nema zapisa.