Winx24 :TecnoQueen: Ovaj blog posvećen je Tecni
Winx24
Anketa
Kako vam se sviđa moj blog?


TecnoQueen
Blog na Blogeru:
Anketa
Koja vam je Winxica najdraža?


Anketa
Zašto vam je vaša naj winxica naj?


Tecna Sirenix
Anketa
 photo voliteTecnu_16_6_aa_zpsb2321113.png __Volite li Tecnu? __
Anketa
Kako vam se sviđaju postovi bloga?

Tecna Mermaid
Tags
free counters
Anketa
Koliko volite winx?

Anketa
Jeste li stalni posjetitelj ovog bloga?
Tecna Season 1
Anketa
Što mislite o 5. i 6. sezoni?
Čitajte Winx stripove
Nema zapisa.
Dobrodošlica!


Dobro došli na moj blog. 

Ovaj blog posvećen je posebno Tecni, ali je i o ostalim Winxicama.
Nadam se da ćete uživati...
I ostaviti komentar...

Musaaaa
Winx season 7 promo
Blog
nedjelja, ožujak 22, 2015

     Vjerojatno većina vas već zna da je/će Netflix licencirao/licencirati novu Winx spin-off seriju, World of Winx, i zato vam neću ništa posebno sada pisati o tome, možda neki drugi puta ako mi u komentare napišete da ipak ne znate puno o tome. Ali sada ne mogu o tome pisati. Našla sam jednu vrlo vrlo zanimljivu i dosta važnu vijest koju sam jednostavno morala odmah napisati i objaviti na blog.

     Vijest nije baš tako nova i možda su je neki od vas već vidjeli, ali na Winx stranicama je objavljena tek nedavno, a ja sam je tek danas vidjela.

     Još 8. siječnja, održan je intervju sa Iginiom Straffijem, originalnim tvorcem Winx Cluba, u kojima je otkrio neke buduće planove Rainbowa za Winx Club.

         

        Ovo je prijevod tog intervjua:

     --'Spin-off' za stariju publiku--

„Koji projekti su vam trenutno na rasporedu?“

Iginio Straffi: „Jedan od projekata je 'spin-off' serije o svijetu Winxa, sa zrelijom animacijom i izgledom, i priče koje su prigodne za stariju publiku.“

„Male Winxice će odrasti?“

Iginio Straffi: „U neku ruku, da, ali Winxice su zapravo već starije od publike. Recimo da ciljamo na starije gledatelje za ovu seriju. 

     --Igrani film—

„Što se tiče igranog filma, što je s njim?“

Iginio Straffi: „Postoji interes nekih produkcijskih kompanija iz Hollywooda. Trenutno, u fazi smo screenplaya.“ 

„Na koju publiku ciljate?“

Iginio Straffi: „I ovdije također, ciljamo na što je veću publiku moguće.“

  

   Što možemo zaključiti: 

1. Spin-off

- nigdje u intervjuu se ne spominje da je novi spin-off World of Winx za koji znamo da izlazi sljedeće godine na Netflixu, ali najvjerojatnije je

- zrelija animacija/grafika. Pa ovo su odlične vijesti. Znači da nova Winx serija neće više biti tako bebasta kao 5. i 6. sezona, nego sa animacijom i grafikom prikladnijom za starije, a ne za najmlađe gledatelje

- Rainbow ipak nije zaboravio na nas starije fanove. Tu podrazumijevam i one koji su godinama stariji, ali i one koji su Winx gledali i pratili prije nego je 5. sezona počela

- priče tj. radnja će biti prikladnija za stariju publiku

- ciljaju na što veću publiku, što znači da glavna publika više neće biti male curice, nego nešto starija publika. Ovo ne mora značiti da će biti za starije, npr. starije od 15 godina, jer Winx nikad nije bio takav. Meni bi bilo dosta samo da bude za publiku koja je oko 12 godina, kakve su bile prve četiri sezone

2. Igrani film

- to znači pravi film, s pravim glumcima

- o ovome se pričalo otkako je 4. sezona počela još oko 2009. godine, ali ovo su prve vijesti od tad

- postoji interes za Winx Club film od produkcijskih kompanija, i ako ne odustanu, snimat će se Winx igrani film

- već je počeo rad na ovom igranom filmu

- ciljat će se na stariju publiku, tj. na što veću publiku moguću 

  
(ovo nisu glumci novog filma, nego dosta stara slika iz... hm.. mjuzikla ili neke predstave, ili samo cosplay) 
     Dugo nisam mogla napisati ništa na blog, niti post, niti sam komala ikome :( Već dugo govorim da ne stignem, i da jednostavno nemam vremena biti na blogu jer imam previše obveza i drugih stvari koje moram obaviti. Sa školom i takvim 'važnim' obvezama se izvlačim već dosta dugo, ali istina je da zbog toga ne mogu biti stalno na blogu. Nekad dođem na chat, pročitam vaše postove ili promijenim koju sliku na blogu. Nekad vam ne komam, a stavim nešto novo na blog, tj. očito je da sam našla vremena za blog, ali eto, vama nisam komala. Nemojte se ljutiti što vam nisam ostavila komentar, došla sam na blog na koju minutu da vidim što ima, bila malo na chatu i objesila novi html, ali to ne znači da planiram biti dugo na blogu i da mogu pisati dugačke komentare ili postove. Jer meni stvarno jako dugo treba da napišem post ili komentar. Vaše postove uglavnom čitam preko mobitela preko kojeg ne mogu komat, a kad hocu komat preko kompa, moram ponovno pročitat post, a za to često nemam vremena. 

To nije sve što sam htjela reći, ali polako ostajem bez slobodnog vremena, i moram iči.
Nemojte se ljutiti što vam ne ostavljam komentare, i što dugo nisam ništa pisala :)   By: TecnoQueen  winx24 @ 13:03 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
subota, veljača 14, 2015


Bloger.hr je očito malo zaostao što se tiče ovih novih mogučnosti na YouTubeu, jer se na blog ne mogu staviti videji koji imaju mogučnost da se kvaliteta podesi na 720p i 1080p :( 

Zašto nam je to sad važno?

Zato što je jučer, 13. veljače 2015. izašao prvi promo (trailer) za dugo očekivanu nam 7. sezonu. 
Taj video je naravno na YouTubeu, objavio ga je službeni Winx Club kanal, i naravno da se može gledati u HD-u. Ali to je u jednu ruku loše jer taj trailer ne mogu postaviti na blog.

        Winx Club season 7 promo 

 

To nije baš kraj svijeta, jer uvijek postoje linkovi :D

Pogledajte novi promo za Winx Season 7:
[link]  https://www.youtube.com/watch?v=j59A2gkULE0Winxice će steći nove prijatelje, Magične Životinjice, koje će imati jako veliki značaj za radnju u sedmoj sezoni.

 
 
 
  
 
 

Još ne znamo tko je ovo, i koja je njegova uloga, ali jako mi se sviđa i nadam se da će biti barem donekle važan lik: Koji su ovi? o.O To su novi neprijatelji.
Još ne znamo hoće li u novoj sezoni biti i Trixice, ali mislim da ćemo saznati na vrijeme.

 


:O baš me zanima kako će Winxice igledati u novoj sezoni.Podrazumijeva se da će Winxice imati novu odjeću, i to ne samo jednu kombinaciju nego više njih, vjerojatno jako puno njih. Ova je samo jedna od tih kombinacija, kako vam se sviđa? 

 
  

 
 
 
 
 

Ovo nam je prva poznata fanart slika nove odjeće iz sedme sezone. Hvala jednoj dobroj duši što ju je našla :) Woooow nova transformacija!! :D

  

Ovako će izgledati nova transformacija :D

Piše 'new transformation', što znači 'nova transformacija'. Obratite pažnju da piše u jednini, znači odnosi se na jednu novu transformaciju. Još ne znamo hoće li u 7. sezoni biti samo jedna transformacija, ili će ih biti više kao u 5. i 6. sezoni. To još moramo otrkiti.
Što vi mislite? 

Kako se zove nova transformacija? 

       Butterflyix

  
 
 
 
 
 


I sad je kraj trailera :(
Ovdije vidimo malo više Bloomine transformacije.

 
 

     Nadam se da će se uskoro naći neka dobra duša na DeviantArtu, ili općenito na internetu, i da ćemo uskoro imati neke krasne fanartove nove odjeće i transformacije sedme sezone, tako da možemo bolje i veće vidjeti kako će to sve izgledati.
     Baš me zanima kako će animirati sve to. Naravno, bit će CG kompjuterska animacija, i neće biti neki veliki problem animirati sve te sitne detalje i boje, ali ja bih rade da je obična animacija i da koriste manje boja i detalja, jer, kako se kaže 'malo je lijepo'. Ali to nije sve. 
Uz nove epizode, treba nam i nova pjesma počinjanja, a Winx Club službeni YouTube kanal bio je tako dobar da je novu pjesmu podjelio sa svima. Ali opet nas je tu zeznuo bloger.hr koji ne dopušta da se videji visoke kvalitete stavljaju na blog, tako da ću opet morati staviti samo link, da sami klinkete i pogledate na YoTubeu.


        Season 7 opening
[link] https://www.youtube.com/watch?v=Vvv31WUjbmE

       

       Da sada ne natrpavam ovaj post sa svime i svačime, nego da glavna tema i dalje ostane novi promo za 7. sezonu, neću pisati ništa drugo posebno o novoj sezoni, nego ću vas samo uputiti na link gdje možete pročitati postove vezane za novosti i općenito o sedmoj sezoni. 

       Ovo je link za tag 'season 7' na ovom blogu, i kad ga kliknete, prikazat će vam se svi postovi koji su bar malo vezani za sedmu sezonu s ovog bloga.
[link] season 7 tagJoš nekoliko Butterflix slika: 
 
 
 

     Jeste primjetili da nisam pisala o novom filmu, niti bas previse toga o 7. sezoni? To nije namjerno, i sljedeći mjesec... nadam se da cu imati puno vise vremena i da cu moći nadoknaditi sve što imam za nadoknaditi, i da zbog toga nećete zaboraviti ovaj blog :(  

     Onaj nedovršeni post, za koji jos nisam 100% sigurna zašto sam ga objavila... nemojte mu posjećivati previše pažnje, ali očekujte da ćete ga jednog dana ponovno vidjeti i to dovršenoj i obojanog. Ali nadam se da će prije toga doći onaj post koji sam vao obećala, taj novi post je jeko dugaćak i opširan i ima puno toga za proučiti i nači, tako da će mi trebati dosta dugo da ga skroz dovršim i da stavim sve slike i napišem sve što sam htjela.
     Zato nemojte napustiti ovaj blog, niti svoje blogove naravno :)   Iiii jedna posebna nagrada za one koji su došli do kraja posta, i nadam se, pročitali sve. 
Ovo je zapravo najvažnije u cijelom postu. 

O opisu ovog promo videa na YouTubu, Winx Club je napisao da 27. veljače (drugi mjesec) izlazi
novi službeni trailer sedme sezone. 


Očekujte novi, pravi, službeni, puno duži i s puno više informacija i slika, trailer, 27.2.2015.

 

Iako je sad već kasno, ne zaboravite da je danas Valentinovo, a Valentinovo nije samo dan zaljubljenih u smislu parova, nego i općenito dan ljubavi u svim oblicima :)   
   By:TecnoQueen
  


winx24 @ 19:09 |Komentiraj | Komentari: 27 | Prikaži komentare
utorak, prosinac 2, 2014

Znamo da su u zadnje dvije sezone bile dvije transformacije po sezoni. U 5. sezoni su to bile Harmonix i Sirenix, a u 6. Bloomix i Mythix. Slijedeći tu logiku, doći ćemo do zaključka da će i nova 7. sezona imati dvije transformacije. 
Lutkice ovih novih četiriju transformacija, i sve odjeće koje Winxice nose u te dvije sezone odlično se prodaju, tako da nema razloga da i ova sezona nema dvije transformacije i puno nove odjeće. O 7.sezoni znamo nešto, ali ne baš puno, a među time što ne znamo je i izgled novih transformacija i njihova imena. Ja sam siguna da će biti dvije transformacije, a za jednu od njih bi čak i mogli znati kako se zove i kako izgleda, a za ovu drugu samo možda. I to veliki MOŽDA. 
Znači za jednu transformaciju znamo i sada ćete je još malo vidjeti, ali za drugu postoje samo pretpostavke i neke slike za koje nismo sigurni jesu li original. 

      Prva slika neke transformacije 7. sezone koju smo vidjeli je ova ispod. Odpočetka je bilo sumljivo da li je orginalno i odmah se pretpostavljalo da je FanMade.
     Ako ova prva slika nije prava, tj. nije toliko bitna sama slika koliko izgled transformacije. Što znači da, ako transformacija neće izgledati kao ova na slici ispod, gdje su Flora i Bloom, neće izgledati niti kao na svim slikama ispod.  


  --- Moguća 1. transformacija ---

Ovo bi mogla biti prva transformacija 7. sezone, ali za to još nismo sigurni i ne znamo kako se zove.  

 

Ova slika došla je nakon ove prve, i tu vidimo potencijalnu transformaciju 7. sezone, i saznajemo da bi se možda mogla zvati Butterflyix. Ja nekako imam dojam da ova slika ne mora biti prava, ali da bi nova transformacija stvarno mogla ovako izgledati, ali da se baš ova ne mora tako zvati. 

Imam dojam da će ovo biti stvarna transformacija, i da će biti prva transformacije 7. sezone, a da će druga biti ona koju ću vam kasnije opisati i da bi se ta druga mogla zvati Butterflyix, a ne ova. 

 

Moguće je da je transformacije u potpunosti FanMade, ali zanimljivo je pogledati kako bi mogla izgledati, pa makar je i nikad ne vidjeli na TV-u. 

  
 

 
 
  
Ova je slika sigurno FanMade, ali barem možemo vidjeti kako bi ova transromacija mogla izgledati, što i nije za baciti, isto kao i za ostale FanMade slike koje nam prikazuju cijeli izgled transformacije.

 
  
  --- Moguća 2. transformacija -- 

Ova transformacija ne izgleda toliko FanMade kao ona prošla, tj. vjerojum da je ovo prava transformacija 7. sezone i da je to Butterfyix.

    Butterfyix

  

Mislim da bi ovo mogla biti prava Butterflyix transformacija jer čak i, jednim dijelom, liči kao da je inspirirana izgledom lepitra. (Butterfly na engleskom znači leptir). 
Neke od ovih slika ispod su originalne, a neke FanArt. FanMade, tj. FanArt slike su nam ovdije važne da vidimo kako izgledaju cijele transformacije, ili barem oni dijelovi koji se ne vide na ovim original slikama. 

   
 
 
 
 
 
 

 
 
  

  
   

     Čak i ako smo sigurni da će u 7. sezoni biti dvije transformacije, i imamo dostupan izgled nekih dviju transformacija, imamo i probleme oko toga. Za prvu transformaciju uopće nismo sigurni dali je to prava transformacija ili je u potpunosti FanMade.
       Na toj slici piše "Butterflyix" a za drugu transformaciju se isto tvrdi da se tako zove. Ne možemo imati dvije transformacije s istim imenom. To je prvi razlog zašto je ova prva slika sumnjiva. Ali opet, možda je netko samo negdje našao originalne slike, sve ih stavio na ovu pozadinu i napisao Butterflyix. To bi značilo da bi ove slike Winxica mogle biti originalne i da bi ovo stvarno mogao biti izgled nove transformacije, ali da se ne zove tako. 

  

Druga transformacija mi je jako zanimljiva i čini se da će biti lijepa animirana. Ali da će biti lijepa samo u 3D-u jer ima previše detalja koje bi bilo teško prikazati u 2D-u. 

Zato je moj zaključak ovakav: Butterflyix je druga transformacija u 7. sezoni i izgledati će kao na ovoj slici ispod. Biti će ili samo ili većinom u 3D-u. Prije te biti će još jedna transformacija koja bi mogla biti kao ova na prvoj slici, ali ne mora biti. Prva transformacija biti će samo ili većinom u 2D-u i Winxicama će služiti da bi mogle dobiti novu transformaciju koja će biti glavna transformacija sezone. 

Ovaj moj zaključak ne mora biti točan, jer ni ja ne znam previše podataka o 7. sezoni, niti o transformacijama. Ako znate nešto više, pišite na svoj blog tako da svi zajedno saznamo više i o samoj 7. sezoni i o novim transformacijama. 

      Napokon su praznici, što znaći da ću imati više vremena za blog. Cilj će mi biti završiti sve, ili bar većinu postova koje sam započela kroz godinu i objaviti ih početkom sljedeće godine ili postepeno. Isto tako, trudit ću se na vrijeme objavit novosti i nove informacije koje se tiću Winx svijeta i svega što bi se toga moglo ticati.
     Imam problem koji mi se često događa a to je da počnem pisati post o nečemu općenitom, i tada izađe neka novost. Planiram pisati o toj novosti, ali bih i htjela završiti već započeti post, i na kraju ne napravim ni jedno. To je jako loše jer onda jaaako dugo ne objavljujem ništa i imam puno nedovršenih postova. Probat ću završiti jedan od tih postova i objaviti ga, a novosti objavit dok su još nove, a ne mjesec dana kasnije kad svi već znaju o tome, i kad zapravo više nisu novosti.

Nadam se da ove slike nećete kopirati, ali da ćete pisati o ovome kada izađe više informacija. Kada izađe još novosti, pisati ću i ja o tome, ali uvijek netko ima neku informaciju koju ovaj drugi nema, tako da se možemo međusobno nadopunjavati i zajedno znati više.

To bi bilo sve od mene. Komajte, imam u planu ovaj i sljedeći mjerec objaviti dosta novih postova, a to ne mogu ako nisam sigunrna da ste pročitali, a da ste pročitali možete pokazati tako da komate ;)

   By:TecnoQueen winx24 @ 19:05 |Komentiraj | Komentari: 20 | Prikaži komentare
Flatch big one
Od 28.07.2010.
free counters
Glasaj za mene
Glasajte za ovaj blog da bude među najboljim blogovima.
Podržite winx na Balkanu...

Arhiva
« » tra 2015
 • p
 • u
 • s
 • č
 • p
 • s
 • n
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
winx24
 
Watch winx online
4kids and Nick 1.-5. season 
4kids                 
1.-4. season
Rai       
movies, 1.-4. season

Croatian           
1.-5. season
Anketa
Kako ste prvi puta došli na ovaj blog?


Sweet Tecna
Brojač posjeta
157405
Tecna Smile!
Anketa
Po vama, dali je ovaj blog popularan?


Strelica Tecna
Winx Club - Tecna
Tecna
copy

Anketa
Koliko volite svoju naj winxicu?

Tecna Mythix
Od - 24.06.2013.
Flag Counter
Anketa
Što želite za 7. sezonu?


Index.hr
Nema zapisa.