Winx24 :TecnoQueen: Ovaj blog posvećen je Tecni
Winx24
Winx24 on Facebook
Anketa
Kako vam se sviđa moj blog?


TecnoQueen
Linkovi Winx blogova
Linkovi 'domaćih' Winx i ostalih dobrih blogova. 

*WinxBloomMusaSimmers
*WinxClubTeenGirls
*Emo school
*Winx120
*WinxClubBloomMagicEnx
Anketa
Koja vam je Winxica najdraža?


Anketa
Zašto vam je vaša naj winxica naj?


Tecna Sirenix
Anketa
 photo voliteTecnu_16_6_aa_zpsb2321113.png __Volite li Tecnu? __
Anketa
Kako vam se sviđaju postovi bloga?

Tecna Mermaid
Anketa
Koliko volite winx?

Anketa
Jeste li stalni posjetitelj ovog bloga?
Tecna Season 1
Anketa
Što mislite o 5. i 6. sezoni?
Čitajte Winx stripove
Stripovi
winxclubcomics
Glazba - Winx OST
Tags
free counters
Dobrodošlica!


Dobro došli na moj blog. 

Ovaj blog posvećen je posebno Tecni, ali je i o ostalim Winxicama.
Nadam se da ćete uživati...
I ostaviti komentar...

Watch Winx season 7 online HD
Watch Winx Club season 7
(english) in HD
 
Pogledajte najnovije epizode Winx 7. sezone u HD-u na ovom blogu, ili na nekom od ovih linkova. 
1.) KissCartoon Winx Club 
2.) DailyMotion Tecna Ognennaya

3.) WinxLoveEurope - sve epizode na hrvatskom 

Najnoviju epizodu možete pogledati pri vrhu ovog bloga. 
Winx club season 7 episode 20
Tecna Butterflix
Blog
ponedjeljak, kolovoz 31, 2015
U prošlom postu ste saznali što znači ONA (Original Net Animation) i što je to web serija. Isto tako ste saznali da bi Winx trebao dobiti svoju web seriju. 

      

Ono što nisam znala, i što sam se nadala da nije istina, je da je Winx Club web serija već izašla, i da su je svi koji pozorno prate Winx Club YouTube stranicu već vjerojatno odgledali.
 
   Da, Winx Club web serija je već izašla, i zove se Winx Avatar Story.
   Ovo 'Avatar' nema nikakve veze s onim crtićem 'Avatar: the last airbender', nego avatar kao riječ znači utjelovljenje ili neki simbol koji stoji za neko značenje.

 

   Winx Avatar Story

* Winx Avatar Story je Winx Club web serija ili ONA koja je počela izlaziti još 3. travnja 2015. na Winx Club službenoj YouTube stranici. 
* Izašlo je 6 epizoda, i svaka traje nešto manje od jedne minute
* Winxice su prikazane kao 3D lutkice, u 2D kučici.
* Koriste se glasovi i rečenice iz prošlih sezona, tj. nema novog dijaloga ili neke posebne radnje. Glasovi su iz različitih sezona i od različitih engleskih sinkronizacija 
* Na talijanskom se ova web serija zove WinxFriends4ever
* Winxice su prikazane kao lutkice u jeans odjeći iz 6. sezone, ali s krilima

 

Ako još niste pogledajte epizode Winx Avatar Story
Ima 6 epizoda i svaka traje manje od minute 

  - - - - Episode 1: Going Back Home

Winxice imaju svoju kučicu u dvorištu Alfeje. Bloom želi otići doma, ali po cijeloj kući je razbacan namještaj i nakit Winxica

 

 - - - - Episode 2: Stella's Fashion Boutique

Stella želi biti najbolja dizajnerica odjeće u Magičnoj dimenziji i otvara svoj butik. Njen butik se zove Stella Couture Boutique, a slogan je Don't follow fashion, be fashion.
 
  

 - - - - Episode 3: Begenning of the Year Cleaning

Griselda im dolazi u posjet i Winxice započinju pospremati.

  

 - - - - Episode 4: The Big Day

Winxice premještaju namještaj, bojaju zidove i pospremaju. 

  

 - - - - Episode 5: A Fairy Touch

Winxice još uvijek pospremaju jer bi dečki trebali doći u posjet. 

  

 - - - - Episode 6: Magic Colors 

Winxice bojaju zidove s malerskim priborom umjesto da magijom samo promijene boju zidova. 

   

___ ___ ___ ___ ___

 

Još ne znamo je li to web serija na koju je Inginio mislio u onom intervjuu o kojem sam pisala u prošlom postu. U tom intervjuu rečeno je da će se raditi Winx Club web serija koja će imati epizode po oko 3 minute, a ove epizode traju manje od 1 minute. Zato još uvijek ima nade da će izaći još jedna poštena Winx web serija. 

     Stvarno ovako nisam zamišljala Winx web seriju, svašta mi je padalo na pamet, ali nisam mislila da će baš ovako nešto napraviti. Imala sam ideju da bi, ako ništa drugo, mogli iskoristiti scene i glasove iz prošlih sezona, ali ne baš na ovaj način.

 
     Meni ovo samo izgleda kao reklama za Winx lutkice i kučicu za lutkice. Ionako je Winx postao samo sredstvo da prodaju što više šarenih lutkica, a ne da prikažu kvalitetnu radnju i likove u samom crtanom. 
No dobro, kod nas ionako vjerojatno neće biti većine Winx lutkica za kupiti, a ionako im ne bih ništa kupila.. možda jednu Tecnu samo i to je to. Svejedno, te lutkice će se prodavati po skoro cijelom svijetu, i zamislite koliko će samo curice nažicati svoje roditelje da im kupuju te lutkice, koliko će roditelji novaca morati potrošiti, i koliko će oni zaraditi.  

Nadam se da će izači još jedna poštena Winx ONA i da neće biti slična ovoj. Isto tako, nadam se da će Winx Club WOW biti originalan i stvarno za 'stariju publiku', kako je rečeno u intervjuu. 

 
___ ___ ___ ___ ___

Ovo je bio brzinski post koji sam uspjela napisati za par sati odmah nakon što sam saznala da je Winx Avatar Story zapravo jedna sezona Winx ONA-e. Ovaj post nisam planirala, ali objavit ću ga iako na prošlom postu nema nešto puno komentara.

 

     Zašto ima tko malo posjeta na blogu i tako malo komentara? Nije da je blog zapušten i da nema novih postova, čak ih ima više i informativniji su nego prije. Valjda se smanjio broj fanova u Hrvatskoj koji odlaze na Winx blogove :( kad se sjetim koliko nas je prije bilo, a Winx uopće nije bio ovako popularan.
     Mislila sam da su se fanovi premjestili na facebook i da im je slabo poznato što su to uopće blogovi, pa sam odlučila otvoriti svoju Winx24 facebook stranicu. Još uvijek nema puno lajkova, ali već su krenule neke poteškoće i neslaganja. Mislila sam ugasiti stranicu i posvetiti se samo blogu, ali to opet nebi bila dobra ideja. Sad u ovom postu neću pisati o Winx24 facebook stranici jer ima previše toga, nego ću to ostaviti za neki sljedeći post.
     Samo zapamtite da Winx24 facebook stranica nije samo Winx stranica i nije tu da bi udovoljila svakome posebno, nego da bih vas ja kao admin stranice i autor bloga upoznala s nekim novim stvarima, ili stvarima koje su povezane s autorom i ovim blogom. No, više o tome u nekom drugom postu.

 

Sljedeći post bi trebao biti 'Prazan post' tj. post u kojem neće biti posebne teme, nego ću napisati stvari vezane uz sam blog ili nešto što ne zaslužuje svoj post. To je kao recimo puno ovakvih 'završetaka posta' u jednom postu. Zapravo već sam vam pisala o 'Praznim postovima' pa možda i znate.

To bi bilo sve.
Kako vam se sviđa Winx Avatar Story i kakva su vaša očekivanja za WOW ili za drugu ONA-u ako će je biti?
Ne zaboravite da je u planu i Winx igrani film s pravim glumcima.

Komajte blog, ovaj i prošli post, i lajkajte Winx24 na facebooku ;)

   By: TecnoQueen winx24 @ 11:55 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare
srijeda, kolovoz 26, 2015

Jedna novost. Nije baš neka supernova novost, ali vidim da nitko još nije pisao o tome, pa ću ja. 

 Ako mislite da je ovdje riječ o spin-offu World of Winx... u krivu ste, ali prvo ću napisati nješto o njemu i nekim starijim stvarima kao uvod, a onda ćemo preći na glavnu novost :) U jednom intervjuu, Iginio Straffi, tvorac Winx Cluba, rekao je da se radi na Winx Club spin-off seriji, Winx Club WOW: World of Winx  

             Winx Club WOW: World of Winx  
     - raditi će: Rainbow i Netflix
     - sezone:2
     - svaka sezona: 13 epizoda 
     - trajanje epizode: 22 minuta

- više na: "Winx se vraća za stariju publiku" Spin-off i igrani film !!
                 

U istom tom intervjuu, rečeno je da se radi i na Winx Club live-action filmu, tj. igranom filmu (s pravim glumcima), ali o tome ne znamo ništa više. Na ovom linku gore ipak možete pročitati nešto malo više.

Za sada nam je najvažnije da se u tom intervjuu spominje kako će Winx biti za stariju publiku i da se nigdje ne spominje Nickelodeon. Ali ako ste pročitali taj post, neću vas više zamarati s onim što znate.

 

-- Nova Winx Club ONA -- 

Sada kada znamo što je Winx Club WOW: World of Winx, možemo priječi na tu novost, jer ne bih htjela da ih miješate, jer je ovo isto vezano za jednu novu animiranu seriju.

Ovo je dio iz intervjua s Iginiom: 

             Ever thought about a web series about the Winx?

“Actually, we already have in production a series of episodes of three minutes each, designed specifically for Internet use.”


            Jeste li ikada razmišljali o Winx Club web seriji? 

"Iskreno, već smo započeli raditi na seriji čije će epizode trajati po tri minute, koje će biti puštene direktno na internet" 
        

Winx Club web serija znači da..
 
  - dolazi još jedna Winx serija
  - epizode će biti duge po 3 minute 
  - neće biti puštane na TV-u nego na internet 
  - ne znamo još kada će izaći
  - ne znamo ni koliko će imati epizoda
  - ne znamo o čemu će biti
  - možemo pretpostaviti da će biti za 'stariju publiku'  --- Što je to web serija, i što znači da će biti direktno na internetu --- 

     Web serija se često naziva i ONA ili Online Net Animation. To znači da neće bit puštena na televiziji ili prodavana na DVD-u (možda hoće, ali nakon nekog vremena), nego će prvo emitiranje biti na nekoj web stranici na internetu. Najčešće je to službena stranica ili službena YouTube stranica. 
        
U zadnje vrijeme, ONA format je sve popularniji, i sve više animea, crtanih filmova i serija se prvo pušta na internet, a tek onda se prikazuje na televiziji ili prodaje na DVD-ima. Vjerojatno postoji više razloga za to, ali ovo nije post o tome. Jedna od najpoznatijih ONA serija je Hetalia čije epizode traju oko 5 minuta (počelo je izlaziti 2009. i još uvijek izlazi) i možda vama poznata Sailor Moon: Crystal iz 2014 s 26 epizoda od oko 24 minute).
     Što znači da ONA (web serija) može imati od samo nekoliko epizoda do stotinu, i može trajati od manje od minutu do koliko hoće.   Jedna epizoda Hetalije, koja je ONA
Hetalia World Series episode 22 (english dub)  
Likovi u ovoj epizodu su Britanija, Amerika i Japan. U ovoj epizodi Amerika želi uspostaviti trgovinu kitovima s Japanom koji ne želi imati nikakvog posla s njima. To je pravi povijesni događaj prikazan na jako smiješan način. 
Isto tako, ova sljedeća je jedna od meni najdražih epizoda:
Hetalia Beautiful World episode 6 (english dub) 


Inače je glavni lik Italija. U tom liku prezentirani su svi stereotipi vezani za Italiju i Talijane, što bi vam možda bilo zanimljivo, jer je i Winx iz Italije, i možda bi mogli povezati neke stvari :) Špageti, pizza. 
   [slika] [Italy and pizza] [main characters] [Croatia] 
I cijela serija je parodija, pogotovo jer svaki lik predstavlja jednu državu, i to tako da uobličuje sve stereotipe i predrasude o tim državama. Na žalost, nema ni Hrvatske, ni Bosne, ni Srbije, niti ijedne druge zemlje bivše Jugoslavije, ali ima u fanmade verziji.. Yugotalia 
  Probajte pogoditi koji lik (na slici ispod) predstavlja koju državu xD 
 

     Ali ovo nije post o Hetaliji, tako da neću više puno pisati o tome, samo sam htjela da si stvorite dojam kako izgleda ONA i što bi to moglo biti. Prije su se uglavnom preko interneta puštale kraće epizode, a sada počinju i duže, prave epizode. Recimo Ninja slayer koji ima epizode po 10 minuta, ili Sailor Moon Crystal po 24 minute. 

Uglavnom, sada znate što je ONA, barem otprilike i da će Winx imati svoju Online Net Animaciju tj. web seriju. 

Imam vam još hrpu dobrih primjera za dati, koji bi ćak i bolje opisali i predočili što je ONA, ali imam osjećaj da nekima to ne bi bilo po volji, iako ovaj blog nije samo Winx blog, kako neki misle. 
___

 

     Najradije bih ostavila ovaj post ovako kako je, pa makar je kratak. Jednom je na blogu bio post 'Kratki postovi za podizanje popularnosti' u kojem sam pisala da ću pisati kratke postove, ali češće. I dalje mislim da su kratki postovi bolji od dugih, jer je veća vjerojatnost da će netko pročitati cijeli kratki post nego cijeli dugi, a i kad je post predug, zaboravi se što je pisalo na početku i u sredini. A i očekuju se dugi komentari, koji ne dolaze, tako da je razočaranje manje kad je post sam po sebi kratak.
     Ovime ne želim reći da ću sad početi pisati ne znam kako kratke postove. Pisat ću onako kako tema zahtjeva i koliko mislim da je dovoljno.

 
     Ovo je trebao biti dugačak post, tj. trebao je imati više dijelova jer je ovaj dio sa novosti dosta kratak. Ali novost je dosta bitna da bih vam sada odvraćala pažnju s nečim bezveze. Dobro, da, i ovo s Hetalijom je bilo nepotrebno, ali to je da vidite otprilike što je ONA.
     Još prije sam napisla jedan dio posta, koji se zove 'Prošli post', ali objavit ću ga pod drugim imenom i još ću dopisati stvari koje sam htjela napisati ovdije, da ne uništim ovaj post. U tom postu ću napisati nešto vezano za Winx24 facebook stranicu, i još neke stvari koje sam mislila ovdije napisati, ali sam se predomislila. 

  By: TecnoQueen
  
winx24 @ 12:00 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
subota, kolovoz 15, 2015


Nažalost, još ne gledam sedmu sezonu Winxa, jer sam zapela negdje na 16. epizodi šeste sezone, ali recimo da znam nešto malo što se događa.      Danas, 15. kolovoza 2015. kada sam došla na Winx24 Facebook stranicu vidjela sam komentar od Slatki s bloga thesimswinxclub, i to video Tynix transformacije i sliku kako sve izgledaju u toj transformaciji. I tad mi je bilo najviše žao što nisam pratila sedmu sezonu, a sad više ni nemam izgovor jer su sve do 14 epizode izašle na engleskom. Ali, kad nađem vremena za "Winx-watching rituals" ću pogledati, jer ne mogu pogledati više od dvije-tri epizode na dan, pogotovo ako sam taj dan još neko vrijeme provela buljeći u ekran. 

 
Ali, ne pišem sad ovaj post da bih vam sve to rekla, nego ipak da bih napisala nešto o novoj Tynix transformaciji.  

 

 -- Tynix je... 

- druga transformacija u 7. sezoni Winx Cluba
- Winxice ga dobivaju poslije Buttefflixa
- zbog njega ne gube Butterflix 

- dobivaju ga uz pomoć svojih Čarobnih životinja
- Čarobne životinje evoluiraju 
- potrebne su im čarobne narukvice koje dobivaju od životinja
- omogućuje ima da posjete Mini svijetove
- ima veze s dijamantima

- dobivaju ga u 14. epizodi 7. sezone

 

   Vjerojatno će biti post o tome na SimsWinx, jer su autorice gledale sedmu sezonu, i vjerojatno će vam imati za reći nešto novo, što nećete naći ovdije. 
Na internetu još nema puno o samoj transformaciji, kako točno i zašto su je Winxice dobile i što će sad s njom, ali zato ima hrpa slika. Valjda moraš gledati da bi znao. 

 

     -- Čarobne životinje -- 

     Winxice dobivaju Tynix uz pomoć svojih Čarobnih životinja, koje su tek otkrile svoju novu moć, i to da su oni čuvari najsnažnije moći, i sa svakim od njih povezala se jedna Winxica. Čarobne životinje svakoj Winxici daju po jednu čarobnu narukvicu koja im omogućuje da se transformiraju u Tynix tj. one u sebi sadrže moć Tynixa

  

     Čarobne životinje evoluiraju kada su dale Winixcama moć Tynixa i kada su se one transformirale. Još ne znam mogu li one same evoluirati, ili samo kad njihove vile koriste moć Tynixa. 

 
  
1. Shiny (Stella)   2. Critty (Musa)   3. Squonk (Aisha) 

 
 
1. Flitter (Tecna)   2. Elas (Bloom)   3. Amarok (Flora) 

    -- Tynix izbliza -- 

Sada da vidimo točno kako izgleda Tynix od svake Winxice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

   Ne ću vam opisivati Tynix svake od Winxica, jer... vidite i sami kako izgleda. Nekako sam previše zatečena ovom novom transformacijom jer nisam očekivala da će ovako izgledati. Tj. znala sam da bi moglo biti ovako nekako jer sam vidjela onu sliku s Aishom i Florom, ali nisam mislila da će biti baš ovako prenatrpano.
   Nekako,  Florin Tynix ima previše detalja i jednostavno je prenatrpan, iako izgleda jednostavno iz daljine. Za Tecnu sam očekivala da će imati ljubičasto, ali i zeleno je lijepo za promjenu. Musa ima polu rozo i polu crveno, iako i ova crvena nije ona prava crvena i to mi se ne sviđa. Aishin je isto dosta prenatrpan i ne stoji joj ova svijetlo plava boja, tj. te svjetle rukavice i tajice. 

        Uglavnom, čini mi se da je to previše boja i blještavila, i previše detalja koji su zapravo dosta slični za svaku od vila. 
   Pročitajte sljedeći dio posta da vidite koje su sličnosti u Tynixu svake Winxice.     -- Što je svakoj Winxici u Tynixu zajedničko -- 

Jeste li primjetili da sve Winxice izgledaju dosta različito, tj. nisu baš toliko slične kao u Batterflix transformaciji. Ali u ovoj novoj transformaciji opet su sve jako slične. Pogledajmo po čemu sve: 

1. Sve koriste narukvice koje su iste, samo što je svaka druge boje
 

2. Sve imaju haljine,  dugačke rukavice i tajice 
Haljine su jednobojne s ukrrasima3. Sve imaju dijamantne ukrase na  haljini i na kosi


4. Sve imaju iste cipele s dijamantima


5. Sve imaju krila s dijamantima 


6. Sve nose čarobnu narukvicu dok su transformirane 
 

7. Sve osim Tecne imaju kosu u repu


8. Sve imaju svijetliju kosu s pramenovima različite boje   
     -- Tynix transformation video -- 

     Sama transformacija tj. taj proces kada se transformiraju u Tynix je potpuno drukčiji od svih prijašnjih transformacija. Do sada je svaka Winxica imala svojih dvadesetak sekundi da se u potpunosti transformira, i vidjeli smo njezinu cijelu transformaciju. Ovdije svaka ima samo par sekundi i vidimo samo mali dio procesa transformacije, i ne vidimo od svake završnu pozu. 
     Ali dobro, ovo je tek prvi video transformacije koji smo dobili, možda kada će se transformirati u drugim epizodama ćemo vidjeti trsf od svake Winxice zasebno, i još dosta novih isjećaka. 

Tynix se na engleskom čita 'tajniks'

Ovo je video, tj. isjećak iz 14. epizode 7. sezone kada se Winxice transformiraju u Tynix. 
Pogledajte: 


-- Winx Club season 7 episode 14: Tynix transformation - 

Winxice Tynix dobivaju u sedmoj sezoni i to u četrnaestoj epizodi koja se i zove Tynix transformacija. Ako još niste, pogledajte tu epizodu na engleskom ovdije: 

   


  -- Posljednji dio posta koji nije posljednji -- 


 

Prvo ću napisati 'posljednji dio posta' (znate ono što uvijek dođe na kraju, gdje piše nešto o blogu, autoru, ili što će biti u novom postu, ili tako nešto što nema veze sa samom temom posta), da na miru možete gledati slike i gifove, nakon što pročitate ovo. 

  

     O tome koliko i kako se meni sviđa Tynix, u detalje, ću možda napisati nekom drugom prilikom. Ovo je trebao biti super brzinski post u kojem sam mislila sataviti link videa transformacije, link epizode i par slika, i
 nešto malo opisa. Tako je zapravo i ispalo jer u ovom postu ni nema ničeg drugog, ali mi je trebalo puno više vremena nego što sam mislila, i post je ispao druži nego što sam planirala. Ali dobro, barem još jedan malo duži post, da se nitko ne može žaliti da je prekratak ili da nema slika. 

Napisala sam sve što znam o Tynixu, s obzirom da još nema ništa na interentu o njemu i da nisam gledala sedmu sezonu. Očekivala sam da će Čarobne životinje evoluirati i da će imati veze s Tynixom, ali sam se stvarno iznenadila kada sam vidjela kako životinje i Tynix izgledaju. Već sam napisala, Tynix kao takav je prenatrpan, sviđa mi se samo Tecnin i Bloomin, a ostali.. nije da mi se ne sviđaju, nego su samo oke. Ali neću sada pisati svoje mišljenje. 

 
     Evoluirani oblici Čarobnih životinja su me stvarno iznenadili. Pogotovo Squounk i Flitter. Još će Flitter biti najljepši od svih, a Squonk mi je presmiješan, ta glava mu uopće ne paše na to ogromno tijelo s krilima. 
      Ovo evoluiranje Flittera i Squanka iz 'ružnih' u preposebne me podsjeća na Digimon evoluciju Patamona u Angemona [slika]  [video]  
Neki od vas su vjerojatno gledali Digimone kao mali, ili ih se sjećaju. To mi je bio jedan od najdražih critća (tad nisam znala da je anime), ali sam ga prestala gledali. Sada će izaći šest novih Digimon filmova sa potpuno novom animacijom. Jedva čekam :) [Digimon tri. trailer] 


Prvo što mi je palo na pamet kada sam vidjela evoluirani oblik Elasa (Bloominog ponija), pomislila sam kako je prekrasan, a drugo je da me je podsjetio na jednog lika iz jednog stripa. Ovdije neću biti obzirna prema vama i staviti samo link slike, nego ću staviti i sliku. 

 

Znam da većina vas tako ne misli, tj. uopće vas nije briga, ali ja ću svejedno staviti sliku. Strašno me podsjeća na tog lika. Čisto ako nekoga zanima, to je lik Kail iz stripa Red River (Anatolia Story. Priča je smještena u staroj Turskoj u vrijeme carstva Hetiti prije nekih 1500 godina pr.Kr. i ima putvanja kroz vrijeme. Zanimljivo je.) 


     Sljedeći post bi trebao biti o jednoj novosti. Novosti koju svi znate, ali opet ima nešto novo o njoj. To će biti kratak post jer je jako mala ta novost. Zato bi taj post trebao biti u dva dijela, a taj drugi dio bi trebao biti jedan 'prazan post', tj. sve ono što ne može biti poseban post jer je prekratno, a uglavnom je vezano za sam blog ili nešto ne previše bitno. To je kao puno ovakvih 'posljednjih dijelova posta' na jednom mijestu. 

Sad ću završiti post, komajte tako da što prije dođe novi post, uskoro ću ga početi pisati. Bit će svašta u njemu. Pogledajte slike i gifove, i napišite mi kako vam se sviđa nova transformacija :)         By: TecnoQueen

   

     -- Slike -- 


1. Čarobne životinje razgovaraju s Winixcama i daju im moć Tynixa

 
 
 
  
 

2. Winxice dobivaju Tynix

 
 
 
 
 

3. Tynix transformacija

 
 

Bloom 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 

Aisha 

 
 
 

Flora 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Stella

 
 
 
 

Tecna

 
 
 

Bloom again 

 
 
 
 
 
 
 

Musa

 
 

Stella again 

 
 
  
Musa again 

 
 
 
 

Bloom again again 

 
 

Winx Tynix 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Ako vam video i sve ove silne slike nisu bile dovoljne, pogledajte i gifove :) 
Tynix gifs

 
 
  
 
 
 
  
 
 
  


 
 
 
 
 
 

 By: TecnoQueen 

      

winx24 @ 15:13 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
Flatch big one
Od 28.07.2010.
free counters
Glasaj za mene
Glasajte za ovaj blog da bude među najboljim blogovima.
Podržite winx na Balkanu...

Arhiva
« » lis 2015
 • p
 • u
 • s
 • č
 • p
 • s
 • n
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
winx24
 
Tecna Butterflix
 
Winx season 7 episode list

1. The Alfea Natural Park
2. Young Fairies Grow Up
3. Butterflix
4. The First Color of the Universe
5. A Friend From The Past
6. Adventure On Lynphea
7. Beware Of The Wolfs
8. Back In The Middle Ages
9. The Fairy Cats
10. Winx Trapped!
11. Mission In The Jungle
12. A Fairy Animal For Tecna
13. The Unicorn's Secret
14. Tynix Transformation
15. The Magic Stones
16. Back To Paradise Bay
17. Lost In A Droplet
18. Banana Day
19. The Magix Rainbow
20. Baby Winx
21. It's A Crazy, Crazy World
22. The Kingdom Of Diamonds
23. The Secret Of Alfea
24. The Golden Butterfly
25. New Magic Harmony
26. The Power Of The Fairy
 Animals

Tecna dark Sirenix
Anketa
Kako ste prvi puta došli na ovaj blog?


Sweet Tecna
Anketa
Po vama, dali je ovaj blog popularan?


Brojač posjeta
158788
Tecna
Tecna Smile!
Strelica Tecna
Winx Club - Tecna
copy

Winx24 Facebook page
Anketa
Koliko volite svoju naj winxicu?

Tecna Mythix
Anketa
Što želite za 7. sezonu?


Od - 24.06.2013.
Flag Counter
Index.hr
Nema zapisa.